Bu sene izlemiyorum ama gönlüm GÖNÜLLÜLER'den yana tabi.Ben duygusal bir insanım, adları üstünde gönüllü garibim insanlar. Diğerleri bölüm başına para alırken neden onları tutayım?
![]()
Sen her sene Gönüllüler'i mi tutmak zorundasın?![]()
All Star'da buluşuruz artık.Ben ilk defa gönüllüleri tuttum ama en dandik gönüllüler takımına denk geldik bir Ogeday var gerisi fıs
Abi survivor hazır reklamdayken İçerde'den Sarp için oyunu kullanır mısın acaba
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-Çeyrek-final-a-grubu.267214/
Sen de bize destek ol la bana gıcıksın biliyorum ama @Bully için yaparsın bunu senBu turu gönüllüler alır final turu olur at fava bekle![]()
Kadrolara göre bakacağız artık durumaAll Star'da buluşuruz artık.![]()
@EFE UYSAL aynen kanka Sarp'a destek atarsan beni çok sevindirmiş olursunSen de bize destek ol la bana gıcıksın biliyorum ama @Bully için yaparsın bunu senhttps://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-Çeyrek-final-a-grubu.267214/
Kadrolara göre bakacağız artık duruma![]()
@EFE UYSAL aynen kanka Sarp'a destek atarsan beni çok sevindirmiş olursun![]()
Ünlüler mi kazandı?Sema fena batırdı tur gönüllülerin![]()
Evet abla yazık olmuş kaçırman, bayağı heyecanlıydıOyun çok iyi gitmiş 9-9 olmuş Kaan kıran kıran olmuş ya tüh dizi yeğenler derken bakamadım ben ya![]()
Gönüllüler diyoruz la ne ünlüsü ben de gönüllüleri tutuyorum dedim yaÜnlüler mi kazandı?![]()
Evet abla yazık olmuş kaçırman, bayağı heyecanlıydı
Kaybettik maalesef bayrakta. ss
Gönüllüler diyoruz la ne ünlüsü ben de gönüllüleri tutuyorum dedim ya![]()
Ben ne dediğini anlayamadım burada.Sema fena batırdı tur gönüllülerin![]()
İnşallah arabayı da alırlar.Gönüller kazandı ablam![]()
Ben ne dediğini anlayamadım burada.
İnşallah arabayı da alırlar.![]()
Sema ünlülerde yarışıyor ve en başarılı kadın yarışmacı. Son oyunda çok kötü hata yaptı ona dedim batırdı diyeBen ne dediğini anlayamadım burada.
İnşallah arabayı da alırlar.![]()
Sema ünlülerde yarışıyor ve en başarılı kadın yarışmacı. Son oyunda çok kötü hata yaptı ona dedim batırdı diye![]()