Sizce 'POP'un Kraliçesi' Kim?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061
kaanil_1373396290160.jpg

Hande Yener ve Demet Akalın arasında sürekli bir "popun kraliçesi benim" rekabeti söz konusu pek sizce POP'un kraliçesi kim? Sezen Aksu mu, Gülşen mi, Demet Akalın mı, Hande Yener mi, İrem Derici mi veya başka biri mi?​

kaanil_1373396290160.jpg

Hande Yener ve Demet Akalın arasında sürekli bir "popun kraliçesi benim" rekabeti söz konusu pek sizce POP'un kraliçesi kim? Sezen Aksu mu, Gülşen mi, Demet Akalın mı, Hande Yener mi, İrem Derici mi veya başka biri mi?​
Hani anket nerede, 24294346464 kişiye etiket atıp Sıla için oy toplamamız lazım :A

@Çiğdem- sen yorumla bakayım sen hangisini en çok kötülersen kraliçe odur bence:A
İlle her yerden çıkacak mı diye şey ettim. :F Burada da bir Sıla rekabeti olmamalı. :A
çok kolay aslında sezen aksu ajda pekkan yıldız tilbe gibi kişileri kenara koyarsak kadınların megastarı sertab erenerdir erkeklerde tarkan olduğu gibi :A :A :A @Harunnn60

tabi ben 1.cileri tutmam erkekte mustafa sandal gibi kadınlardada burcu güneş benim gözümde 1 numaradır oda zevk meselesi tabi :A :A :A

çok kolay aslında sezen aksu ajda pekkan yıldız tilbe gibi kişileri kenara koyarsak kadınların megastarı sertab erenerdir erkeklerde tarkan olduğu gibi :A :A :A @Harunnn60

tabi ben 1.cileri tutmam erkekte mustafa sandal gibi kadınlardada burcu güneş benim gözümde 1 numaradır oda zevk meselesi tabi :A :A :A
Her yerde Mustafa Sandal'ı katmak zorunda mısın ablam. .ss

İlle her yerden çıkacak mı diye şey ettim. :F Burada da bir Sıla rekabeti olmamalı. :A
Anket olmadığı için sorun olmaz herhalde konuda tartışırsanız bilemiyorum beni ilgilendirmiyor, benim işim rock ile orada da kraliçe belli zaten :D
maxresdefault.jpg

Buna itiraz eden olmaz herhalde :A

Sezen ile Sıla pop kategorisinde mi oluyor tam olarak bilmiyorum ama pop kategorisinde sayılsa dahi öbür şarkıcılara oranla tarzları daha farklı sanki...ayrıca popun slow yada hareketli tarzlarına oranlada farklılık oluyor:)

Sezen Aksu efsanedir sanatçılar arasında besteleriyle falan bir numaradır :Dondan sonra benim için Sıla Bengü Gülşen Hande Yener İrem Derici geliyor Demet akalını severim ama önceki saydıklarımı daha çok seviyorum:D

Her yerde Mustafa Sandal'ı katmak zorunda mısın ablam. .ss
haha olmaz katmazsam :A :A :A

demet akalın 90lı yıllarda var güya ama 2005 ten sonra ortaya çıktı 2005 ten önce yok hande yenerde 2005 e kadar var sonrasında yok :F sertab erenerin tutmayan albümü olmadı sanırım olsun diye bir şarkı çıkarmış demet ve handenin albümdeki tüm şarkılarını 2 ye katlar sezen aksuyu kenara koyup sertaba kadın megastar diyip çekilmek lazım :A @xemrexxx

Ben Sılacığımı pop kategorisine yakıştırmıyorum o daha farklı müziğin peşinde :D

Bu grup içinde Gülşen'i tek geçerim keza Sezen de pop değil bence :D

Ben Sılacığımı pop kategorisine yakıştırmıyorum o daha farklı müziğin peşinde :D

Bu grup içinde Gülşen'i tek geçerim keza Sezen de pop değil bence :D
Sezen'in bir sürü POP şarkısı var; Manifesto, Seni Yerler, Yeni Kalanlar, Kaçın Kurası, Onu Alma Beni Al vs şimdi aklıma gelenler. :D