Yiğitt'in Forumdaki 3.Yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,363
Puanı
1,060
Forumumuzun sevilen yöneticisi, biricik askeri, benim de canım kardeşim @Yiğitt bugün itibariyle forumdaki 3.yılını doldurdu. Hep birlikte nice senelere inşallah dostum. :D

Kendisiyle 2 kez konuşma fırsatı buldum, tüm forum halkına selamlarını iletiyor, Mayıs - Haziran gibi aramızda olacak inşallah hayırlısıyla. :D Merak edenlere ve en sevdiklerine kendisi hakkında bilgiler verdim bu yüzden konuda fazla detaya girmiyorum, sorularınız olursa elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışırım. :)

Klasik hediyesi de burda dursun, döndüğünde eminim çok mutlu olacak bu hediye karşısında. :A

54665d34f6309a10e04836fc

3 yılda fena alıştırdı kendine iyi ki gelmiş foruma.:bhr: Dönüşünü merakla bekliyorum umarım sıkıcı askerlik anıları getirmez biraz heyecanlı şeyler yaşamıştır.:A

İnşallah en kısa zamanda aramızda olur. Allah ona ve vatanını koruyan bütün askerlerimizi korusun.

@Yiğitt ablacım hayırlı teskereler mayısta görüşür inşallah dualarımı seninle ve sizinle 3.yılın kutlu olsun EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER🙂
@Bully kaancım yine konuşursan hem benim hem tüm forumun selamını söyle😉

Forumumuzun sevilen yöneticisi, biricik askeri, benim de canım kardeşim @Yiğitt bugün itibariyle forumdaki 3.yılını doldurdu. Hep birlikte nice senelere inşallah dostum. :D

Kendisiyle 2 kez konuşma fırsatı buldum, tüm forum halkına selamlarını iletiyor, Mayıs - Haziran gibi aramızda olacak inşallah hayırlısıyla. :D Merak edenlere ve en sevdiklerine kendisi hakkında bilgiler verdim bu yüzden konuda fazla detaya girmiyorum, sorularınız olursa elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışırım. :)

Klasik hediyesi de burda dursun, döndüğünde eminim çok mutlu olacak bu hediye karşısında. :A

54665d34f6309a10e04836fc
Vay unutmamışsın, çok teşekkür ederim canım benim. Sağolasın. :A

Hediyeme de bayıldım. :bhr:

Tebrikler Yiğit kardeşim. Mayıs'ta görüşmek üzere..
Tebrikler @Yiğitt kardeş sana en büyük hediye denizindir. :A
3 yılda fena alıştırdı kendine iyi ki gelmiş foruma.:bhr: Dönüşünü merakla bekliyorum umarım sıkıcı askerlik anıları getirmez biraz heyecanlı şeyler yaşamıştır.:A
İnşallah en kısa zamanda aramızda olur. Allah ona ve vatanını koruyan bütün askerlerimizi korusun.
@Yiğitt ablacım hayırlı teskereler mayısta görüşür inşallah dualarımı seninle ve sizinle 3.yılın kutlu olsun EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER🙂
@Bully kaancım yine konuşursan hem benim hem tüm forumun selamını söyle😉
kazasız belasız gelirsin inş @Yiğitt :bhr::bhr::bhr:

hediyem dualarım tabikide :A :A :A
asker+oca%C4%9F%C4%B1.jpg
Tebrikler @Yiğitt Mayıs'ta forumda görüşürüz inşallah hayırlısı:)
burada olmadığına göre nanik yapıuyorum kendisine :F
Ekli dosyayı görüntüle 52960
Tebrikler kardesim özledik seni ve dönüsünü bekliyoruz :A @Yiğitt
Çok teşekkürler arkadaşlar, sağ olun var olun. :)

Vay unutmamışsın, çok teşekkür ederim canım benim. Sağolasın. :A

Hediyeme de bayıldım. :bhr:

Çok teşekkürler arkadaşlar, sağ olun var olun. :)
Sen rica edersin de yapmaz mıyım bebüşüm :A

Kanal D aşkın aynen devam ediyor mu peki :A