- Reaksiyon puanı
- 17,774
- Puanı
- 1,061
Kara Sevda is coming. @sokak sanati![]()
Aa var la hemde finale kalma maçı. Fenerbahçe - İstanbul Bld. atv'de.Maç falan yok dimi erken sevinmeyelim.
Bu haftada 2. Fragman bi şahane. Zeynep yine bomba işler yapıyor Emir ile. 7 olmalı.
O değilde @Çiğdem- 'in programına bizimkiler konuk oldu o hafta 1. Olacağız. Şaka gibi.![]()
mayısta bitsin bu şişirilen dizi.Bence senaryo tıkandı çekimi bahane ediyorlar.![]()
kimin var bilmiyorum ama varmış yinede kara sevdada fazilet hanım gibi yükselmiş olucak yarışmamız uğurlu ayollMaç falan yok dimi erken sevinmeyelim.
Bu haftada 2. Fragman bi şahane. Zeynep yine bomba işler yapıyor Emir ile. 7 olmalı.
O değilde @Çiğdem- 'in programına bizimkiler konuk oldu o hafta 1. Olacağız. Şaka gibi.![]()
Of çarşamba nasıl gelicek dicektim ama imdadına maç yetiştikimin var bilmiyorum ama varmış yinede kara sevdada fazilet hanım gibi yükselmiş olucak yarışmamız uğurlu ayoll![]()
![]()
![]()
Geçen bir yerde okumuştum dizi o kadar getirisi varmış ki halka arz edilebilirmiş borsada yani.demek dizi zarar etiği için azalarak bitecek17 reyting alsanız da göklerden gelen bir emir vardır, kurtulamazsınız
@Doğu böyle bişi diyordunuz tayyip amca için galiba
![]()
kimin var bilmiyorum ama varmış yinede kara sevdada fazilet hanım gibi yükselmiş olucak yarışmamız uğurlu ayoll![]()
![]()
![]()
dizi sene sonu bitiyor ölüsünü mü arz edeceklerGeçen bir yerde okumuştum dizi o kadar getirisi varmış ki halka arz edilebilirmiş borsada yani.![]()
Adam ilk olarak Diriliş'le görüşmüş ama.dizi sene sonu bitiyor ölüsünü mü arz edeceklerayrıca o haber her dizi için geçerli kendi güvenen yapımcı girer o işe
![]()
diriliş içerde kara sevda diyordu haberdeAdam ilk olarak Diriliş'le görüşmüş ama.![]()
Neyse Diriliş beni ilgilendirmiyor zaten gördüğümü paylaşmak istedim.diriliş içerde kara sevda diyordu haberdeneyse neticede bnm somut kanıtım var artık ayda 1 bölüm eksik çekiyiler
![]()
@denizz19 da beni ilgilendirmiyor ama şimdi başyılan olarak onu mu seçsem diye düşündüm bu konuda yazdıklarını okuyuncaNeyse Diriliş beni ilgilendirmiyor zaten gördüğümü paylaşmak istedim.![]()
Ne yazmış ki konuda yorumu yok.@denizz19 da beni ilgilendirmiyor ama şimdi başyılan olarak onu mu seçsem diye düşündüm bu konuda yazdıklarını okuyunca![]()