- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
@ozmoturk belli ama umarim onin tercigi kapılmaz. @mrt-06 ve @EFE UYSAL @vadikızı kaldi galibaHadi ama yav herkes seçsin bende seçeyim.
@ozmoturk belli ama umarim onin tercigi kapılmaz. @mrt-06 ve @EFE UYSAL @vadikızı kaldi galibaHadi ama yav herkes seçsin bende seçeyim.
Başlığa bir bakalım Ah ah kaçırdın Süper Baba'yı alabilecekken
ikinci Bahar var Şener Şen ustaPardon yeni geldim. 90'larda buluruz sıkıntı değil Seksenlerde bulruum
Şans veriyorum kazanabilesiniz diyeBaşlığa bir bakalım Ah ah kaçırdın Süper Baba'yı alabilecekken
ikinci Bahar var şener sen usta
olurmu ya değişme. dizinin ilk bölumunu yayinla jenerigi vardır ?@Dosi jenerik hali Yok dizinin değiştiriyorum
Dur bakayımolurmu ya değişme. dizinin ilk bölumunu yayinla jenerigi vardır ?
Saf bir müzik seçmiyoruz jenerik seçiyoruz sabahtan beli geyik yapmaktan içeriğe odaklanamamışınız @vadikızı ile
Abla sen de malzeme verme ama bana napimGelirsem yanına terliğimle gösteririm sana geyik yapmayı
Abla sen de malzeme verme ama bana napim
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış zaten Adamı hatasından döndürüyoruz düşman ilan ediyor
Deli Yürek'i sıkı rakip gördün korktun tabiDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış zaten Adamı hatasından döndürüyoruz düşman ilan ediyor