Kafasına göre takılmıyor hep bana sallıyor.senin oyunda @Bully u çok memnun etmedi görünüyor 4 gözle oyunu bekliyordu ayoll onu kurtaracam diyordun
o başkan ayoll kafasına göre takılıyor @sokak sanati
Kafasına göre takılmıyor hep bana sallıyor.senin oyunda @Bully u çok memnun etmedi görünüyor 4 gözle oyunu bekliyordu ayoll onu kurtaracam diyordun
o başkan ayoll kafasına göre takılıyor @sokak sanati
@dreamy oyları
11 puan Rafet El Roman
10 puan Murat Dalkılıç
9 puan Mehmet Erdem
8 puan Emre Altuğ
7 puan Feridun Düzağaç
6 puan Mirkelam
5 puan Kazım Koyuncu
4 puan Ferhat Göçer
3 puan Erkin Koray
2 puan Zeki Müren
1 puan Aşık Veysel
Senin verdiğin 1'lerden duble yol olurAyıp ediyorsun kanka
Üzdün.Gökhan Tepe ile mi yarışıyordun fazla iyi vermemişim ona.
Napardım bilmem seni bir gün görmesem
Oklavayı geçir kafasına da düzenli olarak kullansınhahha senin ihtiyacın olan haftadada kullanmaz
Feridunun elenmesini istiyorda oyüzden sende tek tam puan veren olmuşsun @sokak sanatiKafasına göre takılmıyor hep bana sallıyor.
Kötü vermek istiyorum ama lanet olsun adaletsiz olamıyorum Gerçekten beğendiğim bir şarkıya düşük veremiyorum.Niye her iyi verdiğinde bu lafı söylüyon
Yarışmada olunca 1-2 vermesen, napardın bilmemNapardım bilmem seni bir gün görmesem
Bu ne ya. Başkan olan olana. Ülkede herkes başkan oluyor. Ee niye kızdın
Daha intikam almadık, dur hele
@sokak sanati 6 vermişim Feridun beye, su şişemi yanıma alıp uyuyorum, git başkasına beddua et pis
Hee tamam. İsimlere dikkat etmiyorum genel olarak.Üzdün.
Emre Altuğ ben
Kafasına göre takılmıyor hep bana sallıyor.
Bilindik şarkıları gelince yükselirse görürsün elenmeyi2 puanla falan bu elenmezse sen o zaman gör bedduayı.
Feridunun elenmesini istiyorda oyüzden sende tek tam puan veren olmuşsun @sokak sanati
Feridun düşmanlığı... Feridun ile kim yarışıyorFeridun'a tam vermişsin. Biz eliyorduk onu ne güzel..
Bilindik şarkıları gelince yükselirse görürsün elenmeyi
Feridun düşmanlığı... Feridun ile kim yarışıyor