ayy tamam şimdi ne halin varsa gör ayollSunucu eleminden seni aldı yoksa istesem girerdim.
@MasacRE- ye tam puan bekliyoruz senden gariban kaldı çocuk yarışmada koru onu
ayy tamam şimdi ne halin varsa gör ayollSunucu eleminden seni aldı yoksa istesem girerdim.
Ne kadar yukarılara olduğu önemli şimdi Bakalım nasıl bir şekilde teşekkür edeceğim sana bu seferOylarim hazir ama biraz dusunmem gerekiyor daha, 1 ve 2 ve 3 numarali sarkilarim arasinda cok kararsizim, ve son 3 lu direk kendini belli etti, kendilerinden normalde beklentim yüksekti ve iyi puanlar alirdi. Bu durumda @Bully sansli oldu cunku kendisi listenin diplerinde olacakti ama bu 3 sarki onu yukarilara itti Emre ile Murat’in siralamasindada cok celiskiliyim @vadikizi
1 puan verdigim tamamiyle yanlis recap secmis ve sanatcisi sarkiyida katletmis resmen
Mirkelama güzel puan geldi @OzaN
artik sayi azaldi. 5ten asagisi kötu 5 ve yukarisi iyidir herhalde ? Bende merak ediyorum tesekkur tarzini birazdan yollarim. erken aciklanir bu haftaNe kadar yukarılara olduğu önemli şimdi Bakalım nasıl bir şekilde teşekkür edeceğim sana bu sefer
Oylarim hazir ama biraz dusunmem gerekiyor daha, 1 ve 2 ve 3 numarali sarkilarim arasinda cok kararsizim, ve son 3 lu direk kendini belli etti, kendilerinden normalde beklentim yüksekti ve iyi puanlar alirdi. Bu durumda @Bully sansli oldu cunku kendisi listenin diplerinde olacakti ama bu 3 sarki onu yukarilara itti Emre ile Murat’in siralamasindada cok celiskiliyim @vadikizi
1 puan verdigim tamamiyle yanlis recap secmis ve sanatcisi sarkiyida katletmis resmen
4 kötü, 5 idare eder, 6 iyi diyeyimartik sayi azaldi. 5ten asagisi kötu 5 ve yukarisi iyidir herhalde ? Bende merak ediyorum tesekkur tarzini birazdan yollarim. erken aciklanir bu hafta
sence bu mümkünmü ? yani birazcik yaklastin diyelimO son 3'lü içerisinde biz de var mıyız acep.
ay sinirda bir yerdeyim merak ettim simdi ozamanki tepkini4 kötü, 5 idare eder, 6 iyi diyeyim
Ben 11 üzerinden düşündüm bir an, halbuki sen en yüksek 12 vereceksin dimi 5'i de çok beğenmem o zaman, böylece 6 idare eder, 7 iyi olmuş oluyor ama 6-7 kabulüm diyelimsence bu mümkünmü ? yani birazcik yaklastin diyelim
ay sinirda bir yerdeyim merak ettim simdi ozamanki tepkini
haftaya bir sayi daha azalinca 4 puan idare edecek demek
olmaz banane sen 5'e idare eder dedin simdi kötu kisma kaydiramazsin. söz agizdan cikti bir kere 😡 banane bananeBen 11 üzerinden düşündüm bir an, halbuki sen en yüksek 12 vereceksin dimi 5'i de çok beğenmem o zaman, böylece 6 idare eder, 7 iyi olmuş oluyor ama 6-7 kabulüm diyelim
Kendim max 11 verecem ya, onun üzerinden hesaplamıştım. 5'e teşekkür ederim miyim bilmiyorum, o anki ruh halime göre Ama pek sanmıyorum yani, ortalama altına niye teşekkür edeyim kiolmaz banane sen 5'e idare eder dedin simdi kötu kisma kaydiramazsin. söz agizdan cikti bir kere 😡 banane banane
sen puanimi alda basina koy senin puanin üstune koymayi düsündügum 3 kisi vardi ve malesef ilk 3 oldular yani düsün sana en düsük puan verme rekorum olacakti ama olmadi nasip. kader istemediKendim max 11 verecem ya, onun üzerinden hesaplamıştım. 5'e teşekkür ederim miyim bilmiyorum, o anki ruh halime göre Ama pek sanmıyorum yani, ortalama altına niye teşekkür edeyim ki
sence bu mümkünmü ? yani birazcik yaklastin diyelim
ay sinirda bir yerdeyim merak ettim simdi ozamanki tepkini
haftaya bir sayi daha azalinca 4 puan idare edecek demek
Oylarim hazir ama biraz dusunmem gerekiyor daha, 1 ve 2 ve 3 numarali sarkilarim arasinda cok kararsizim, ve son 3 lu direk kendini belli etti, kendilerinden normalde beklentim yüksekti ve iyi puanlar alirdi. Bu durumda @Bully sansli oldu cunku kendisi listenin diplerinde olacakti ama bu 3 sarki onu yukarilara itti Emre ile Murat’in siralamasindada cok celiskiliyim @vadikizi
top5 oylamasında marian a oy verseydin aramız düzelebilirdi yine gidip yoluk katty ye oy atmışsın@destere 'yi kandırırız bir ona iki üç istediğini ver tamam işte.
begüzar kolywood yolcusuymuş bu haberi pas geçmeyelim
sanırım mirketden bahsediyorsunOylarımı kullandım.
Geçen hafta berbat bulduğum birisi bu hafta iyi gelmiş, acaba kim Pazartesi 22:00'dan itibaren öğrenebilirsiniz
Mehmet Erdem veya Feridun da olabilir belki
hahahha ayy bu çok güzel yaa sincap olarak sevdim erkek sincap gbi duruyor @destere buz devrindeki o gevezenin türünden sanırımOylarımı kullandım.
Geçen hafta berbat bulduğum birisi bu hafta iyi gelmiş, acaba kim Pazartesi 22:00'dan itibaren öğrenebilirsiniz