MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Oylarim hazir ama biraz dusunmem gerekiyor daha, 1 ve 2 ve 3 numarali sarkilarim arasinda cok kararsizim, ve son 3 lu direk kendini belli etti, kendilerinden normalde beklentim yüksekti ve iyi puanlar alirdi. Bu durumda @Bully sansli oldu cunku kendisi listenin diplerinde olacakti ama bu 3 sarki onu yukarilara itti :A Emre ile Murat’in siralamasindada cok celiskiliyim :) @vadikizi
1 puan verdigim tamamiyle yanlis recap secmis ve sanatcisi sarkiyida katletmis resmen :)

Mirkelama güzel puan geldi :) @OzaN

Oylarim hazir ama biraz dusunmem gerekiyor daha, 1 ve 2 ve 3 numarali sarkilarim arasinda cok kararsizim, ve son 3 lu direk kendini belli etti, kendilerinden normalde beklentim yüksekti ve iyi puanlar alirdi. Bu durumda @Bully sansli oldu cunku kendisi listenin diplerinde olacakti ama bu 3 sarki onu yukarilara itti :A Emre ile Murat’in siralamasindada cok celiskiliyim :) @vadikizi
1 puan verdigim tamamiyle yanlis recap secmis ve sanatcisi sarkiyida katletmis resmen :)

Ne kadar yukarılara olduğu önemli şimdi :A Bakalım nasıl bir şekilde teşekkür edeceğim sana bu sefer :A

Ne kadar yukarılara olduğu önemli şimdi :A Bakalım nasıl bir şekilde teşekkür edeceğim sana bu sefer :A
artik sayi azaldi. 5ten asagisi kötu 5 ve yukarisi iyidir herhalde ? :D Bende merak ediyorum tesekkur tarzini :A birazdan yollarim. erken aciklanir bu hafta :D

O son 3'lü içerisinde biz de var mıyız acep. :A

sence bu mümkünmü ? :A yani birazcik yaklastin diyelim :F

ay sinirda bir yerdeyim :A merak ettim simdi ozamanki tepkini :A
haftaya bir sayi daha azalinca 4 puan idare edecek demek :D
Ben 11 üzerinden düşündüm bir an, halbuki sen en yüksek 12 vereceksin dimi :A 5'i de çok beğenmem o zaman, böylece 6 idare eder, 7 iyi olmuş oluyor ama 6-7 kabulüm diyelim :A

Ben 11 üzerinden düşündüm bir an, halbuki sen en yüksek 12 vereceksin dimi :A 5'i de çok beğenmem o zaman, böylece 6 idare eder, 7 iyi olmuş oluyor ama 6-7 kabulüm diyelim :A
olmaz banane sen 5'e idare eder dedin simdi kötu kisma kaydiramazsin. söz agizdan cikti bir kere 😡 banane banane :A

olmaz banane sen 5'e idare eder dedin simdi kötu kisma kaydiramazsin. söz agizdan cikti bir kere 😡 banane banane :A
Kendim max 11 verecem ya, onun üzerinden hesaplamıştım. :F 5'e teşekkür ederim miyim bilmiyorum, o anki ruh halime göre :A Ama pek sanmıyorum yani, ortalama altına niye teşekkür edeyim ki :A

Kendim max 11 verecem ya, onun üzerinden hesaplamıştım. :F 5'e teşekkür ederim miyim bilmiyorum, o anki ruh halime göre :A Ama pek sanmıyorum yani, ortalama altına niye teşekkür edeyim ki :A
sen puanimi alda basina koy :D senin puanin üstune koymayi düsündügum 3 kisi vardi ve malesef ilk 3 oldular :D yani düsün sana en düsük puan verme rekorum olacakti ama olmadi nasip. kader istemedi :F

sence bu mümkünmü ? :A yani birazcik yaklastin diyelim :F

ay sinirda bir yerdeyim :A merak ettim simdi ozamanki tepkini :A
haftaya bir sayi daha azalinca 4 puan idare edecek demek :D

Yaklaştın dediğine göre 5-6 arası bir oy verdin o halde, Emre Altuğ'dan yüksekse sıkıntı yok. :A

Ayy şarkımı beğendinmi beğenmedinmi anlamadım kızz:F

Oylarımı verdim. Umarım Feridun elenir.:A

Haftanın yıldızı Emre tabi ki. Kazım koyuncuda efsane.:D

Herkese başarılar.:X

Oylarımı kullandım. :D

Geçen hafta berbat bulduğum birisi bu hafta iyi gelmiş, acaba kim :D Pazartesi 22:00'dan itibaren öğrenebilirsiniz :A

oylarımı gönderdim @Çiğdem- vatana millete hayırlı olsun diyelim :)

Geçen hafta berbat bulduğum birisi bu hafta iyi gelmiş, acaba kim :D Pazartesi 22:00'dan itibaren öğrenebilirsiniz :A
sanırım mirketden bahsediyorsun :)

1207f49dfb060559458bee0128197df5.jpg

Son düzenleme:
oylarımı gönderdim @Çiğdem- vatana millete hayırlı olsun diyelim :)

sanırım mirketden bahsediyorsun :)

1207f49dfb060559458bee0128197df5.jpg

hahahha ayy bu çok güzel yaa sincap olarak sevdim erkek sincap gbi duruyor @destere buz devrindeki o gevezenin türünden sanırım :F

@Bully sonuçlar 21:00 da bu sefer modemide leptobuda yeniledik inş sorunsuz burada olucaz ayy şu leptoba format atınca yeni bilgisayar almıs gibi oldu vlla makine gibi çalısıyor
:A :A :A