MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Başkanlar bu hafta tekrar sahalara döndüler maaşınıza zam gelebilir ama haftanın bitmesini beklşicem yinede :A :A :A

12-5 arası oylarsınız :F
Tabii ki döneceğiz. Bu kadar boş bırakma yeter.. :)

@sokak sanati

:smirk::smirk::smirk::sunglasses::sunglasses::sunglasses::smilingimp::smilingimp:

giphy.gif

giphy.gif

Benim zaten Harun'dan fazla maaşım.:A (Fitne:A)
Bana bak. :imp:
@Çiğdem- manevi olarak bana yatırım yapar ama. :wink::smilingimp::tearsofjoy::tearsofjoy:

Tüm yarışmacılara başarılar. Yarışmanın 2. Yarısı elbette daha zor olacak. Gerçek survivor başlıyor.:A

ilk 5 hafta ısınma turları oluyor şimdi 2. 5 hafta 10.haftaya kadar kaynama aşamasında gider 3.yarısında 10. haftadan sonrakı kalan 5 haftada artık fokurdama son aşamada olur
:A :A :A

2. yarı başlıyor diyorsunuz e hani birleşme partisi :oley: Bari şutlanmadan bir partiye katılayım :A

hhahaha @Harunnn60 jest olayıyla seni yakaladı şuan @sokak sanati :A :A :A

Ben cebe bakıyorum, @destere göze yarayana bakıyor, Harub manevi takılıyor. Sen üçümuzden ayrı başkan yap.:F

sana başkanlarımızla 1 gece kalma avantajı veriyorum @Harunnn60 ve @sokak sanati seni eğlendirirler ayoll :A :A :A

Bu hafta @MasacRE- 'ye parti büyük. Bana verdiği düşük puanların hıncım büyük olacak.:)))

Aman ne yapayım onları ben dansöz yokmu dansöz :A
Ben cebe bakıyorum, @destere göze yarayana bakıyor, Harub manevi takılıyor. Sen üçümuzden ayrı başkan yap.:F

Bu hafta @MasacRE- 'ye parti büyük. Bana verdiği düşük puanların hıncım büyük olacak.:)))
dansozumuzun yerine @xemrexxx var :A :A :A

@sokak sanati kinlenmiş sana normalde herifini tutuyordu neden kızdırdın çocuğu ayoll zaten 2-3 destekcin vardı :F

Sener Senden korktum demiyorda :A @sokak sanati

suan sarkilari dinliyorum. Mirkelaminkini ilkkez dinliyorum :)
Ayva Elma :Z
hhahah aa seni alt edersek çetin bey alt ederdi bizde şampiyonuz ve karadayı sahnelertiyle çoğunluk olmustum şimdi içerdede var ama yarışmacı olarak ilgilenşcek vakit bulamıyorum birde mayıskralının vukuatlarını düşünürsek en iyisi bulaşmamak
:A :A :A