bak fazladan mesaj katkim oluyor sanaAyol bnm nurgül sultanim kadin olmasina rağmen snn emrahindan daha az estetikli be
@Çiğdem- ama senin memeli oğlan farkında değil
![]()
bak fazladan mesaj katkim oluyor sanaAyol bnm nurgül sultanim kadin olmasina rağmen snn emrahindan daha az estetikli be
@Çiğdem- ama senin memeli oğlan farkında değil
![]()
ayol nasılsa bizim dizi daha kaliteli ve daha çok izleniyor günü önemli değilbak fazladan mesaj katkim oluyor sanasen ne istiyorsun Emrah'tan ? Ben sizin oyunculara laf ettimi? Kiskanc ama halk az estetikli Nurgül'ü istemediki Salıya atıldınız
![]()
acaba benim gittiğim üni'miayol nasılsa bizim dizi daha kaliteli ve daha çok izleniyor günü önemli değilkız bu arada unutturma sana isveçte bir üni sorucam
![]()
Saf konusunu ben açmıştım zaten
olsun şimdi geldiSaf konusunu ben açmıştım zaten![]()
senin oğlan savaşamadan kaçarsefer olayı haftayada kalıcak bu iyi @xemrexxx![]()
Hee yataktan çıkar şimdi açarım tvyiolsun şimdi geldi
senin oğlan savaşamadan kaçar![]()
bu saatte yatakta napıyorsun uyumadığın haldeHee yataktan çıkar şimdi açarım tvyi![]()
bence haftaya orayı yerle bir edecek ayollolsun şimdi geldi
senin oğlan savaşamadan kaçar![]()
anca sen rüyanda oğlanı yerle bir edersinbence haftaya orayı yerle bir edecek ayoll![]()
buruşuk köseme kaldı saraydaanca sen rüyanda oğlanı yerle bir edersin![]()
senin oğlana oyun oynamış emirgüne midir nedirburuşuk köseme kaldı sarayda![]()
Seni düşünüyorumbu saatte yatakta napıyorsun uyumadığın halde![]()
TAM ANLAMADIM NE OYUNU 😱senin oğlana oyun oynamış emirgüne midir nedir![]()
mesaj ayzarken bazı sahneleri kaçırıyorum
bu ikilinin kavgasını kaçıran @destere nin bamyası düşer inşallahmesaj ayzarken bazı sahneleri kaçırıyorum![]()

seni boynuzlamaya gitmiş