İçerde yarın 6'lara düşmezse iyiAbi İsimsizlerde özetsiz başlamış. Hangi birini izliyecez biz bundan sonraBundan sonra İçerdeyi artık netten takip edecez
![]()
Şimdi de Aybüke Pusat yüüznden Familya geldi aklıma. Bu dizi ne yapmaya çalışıyor?Gözlerine siyah sürme yakışıyor bence bu kızın![]()
Dizi güzel gidiyor bakalım neler olacak yarın Ki sonuçları gerçekten merak ediyorumŞimdi de Aybüke Pusat yüüznden Familya geldi aklıma. Bu dizi ne yapmaya çalışıyor?![]()
Sen bir de Poyraz'ı izleseydin en az bunun kadar ve bundan daha etkileyici sahneler görürdün, bunlar ne ki.Dizi güzel gidiyor bakalım neler olacak yarın Ki sonuçları gerçekten merak ediyorum![]()
önceliğin içerde olucakGS'nin maçına bakıyorum şu an, inşallah izleyeceğim bu hafta içindeGerçi haftasonu da Fi'ye bakacaktım güya o da kaldı, bana hatırlatma yapman gerekiyor
![]()
Sevmem o diziyiSen bir de Poyraz'ı izleseydin en az bunun kadar ve bundan daha etkileyici sahneler görürdün, bunlar ne ki.![]()
Kız bu hafta İçerde'yi netten izleyelim benceönceliğin içerde olucak![]()
![]()
![]()
tolga sarıtaş bol bol ağlıyor senin bu heriflerinin hepsinin ortak bir özelliği var çok iyi zırlıyorlar![]()
![]()
![]()
sen oyunu yolla son1.5 saat ve sadece sen kaldın -15 yoldaKız bu hafta İçerde'yi netten izleyelim bence![]()
Ve bir kayıp dahaKız bu hafta İçerde'yi netten izleyelim bence![]()
Yok vazgeçtim dizi yavaşlamaya başladıVe bir kayıp daha![]()
Son oyu assolistler atar şu reklama girsin atarımsen oyunu yolla son1.5 saat ve sadece sen kaldın -15 yolda![]()
![]()
![]()