Yahu sana reklamın ayrıntılarını attım bunu anlamayan bir grup varÜlker uzun zamandır bu sloganla reklam yapıyor zaten "Hesaplaşma Vakti"nden kasıtları 1 Nisan'da küçük kardeşlerin büyüklere 1 Nisan şakası yapması hatta bunun için sponsor olacaklardı. Nerden nereye çekilmiş, hayretler içinde izliyorum...
1. resimle Erdoğan arasında ne gibi bir benzerlik var cidden anlamadım.Yahu sana reklamın ayrıntılarını attım bunu anlamayan bir grup var
TESADÜF MÜ?
sağ elinde Erdoğanın sık sık yaptığı hareket sol elinde ise rabia işareti var1. resimle Erdoğan arasında ne gibi bir benzerlik var cidden anlamadım.
Şuna çok güldüm ya. Şaka mı bunlar.
Ekli dosyayı görüntüle 54640
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @BesaleT @sokak sanati
Güzel mizah yapılmış bence.
aaa bu aralar bitterli ülker çikolata sık tüketiyordum ama artık almıcam neme lazım ayoll sende alma @mrt-06Ülker Çikolotalı Gofretlere zehir koyarak piyasaya sürmeye başlamışlar arkadaşar sakın alıp yemeyin.
aaa bu aralar bitterli ülker çikolata sık tüketiyordum ama artık almıcam neme lazım ayoll sende alma @mrt-06
AA EVET MİLKANINDA ÇİKOLATALI GOFRETİ ÇOK LEZZETLİMilka varken ülker almam zaten
Eğlence dolabımda bir sürü Ülker çikolata çeşidi var hepsini bitirdikten sonra ben de Eti ve Milka'ya yöneleceğim.aaa bu aralar bitterli ülker çikolata sık tüketiyordum ama artık almıcam neme lazım ayoll sende alma @mrt-06
çikolatalı gofret dısında markaları riskli olmaz herhalde değilmi yoksa hiçbir markasınımı almayalımEğlence dolabımda bir sürü Ülker çikolata çeşidi var hepsini bitirdikten sonra ben de Eti ve Milka'ya yöneleceğim.
AA EVET MİLKANINDA ÇİKOLATALI GOFRETİ ÇOK LEZZETLİ
Bence banada tuzak gibi geliyor Sihirli anneme yapılan tuzak gibi @Çiğdem-Gerçektende tüyler ürpertici
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi