1 Nisan 2017 Tüyler Ürperten Ülker Reklamı

Ülker nöbeti tutacak yok mu ? Meydanlar boş bırakmaya gelmez, Torku vs Ülker wars :A:A:A

Eskişehir'li olarak Eti'ciyiz :bhr:

Ülker uzun zamandır bu sloganla reklam yapıyor zaten "Hesaplaşma Vakti"nden kasıtları 1 Nisan'da küçük kardeşlerin büyüklere 1 Nisan şakası yapması hatta bunun için sponsor olacaklardı. Nerden nereye çekilmiş, hayretler içinde izliyorum...

Ülker uzun zamandır bu sloganla reklam yapıyor zaten "Hesaplaşma Vakti"nden kasıtları 1 Nisan'da küçük kardeşlerin büyüklere 1 Nisan şakası yapması hatta bunun için sponsor olacaklardı. Nerden nereye çekilmiş, hayretler içinde izliyorum...
Yahu sana reklamın ayrıntılarını attım bunu anlamayan bir grup var

TESADÜF MÜ?
dae2829c559ee9755c84453223ea9184.jpg

Cnn Türk'te eski Fetullahçı bir adam -90lı yıllarda ayrılmış üç senelik değil yani- cemaat evlerinde özellikle Ülker ürünlerini kullandıklarını açıklamıştı.

Şimdi reklam enteresan ama ne işe yarıyor ki? Şu saatte darbe yapacağız hazırlanın mı? Korkutmaya çalışmak mı? Kefeniyle yola çıkanlara bak bizi öldürmeye çalışıyorlar hala bu hayırcı teröristler dedirtmek için mi? Sahibinin de bize kumpas yaptılar demesi son ihtimali düşündürttü bana. Ayrıca "abi, abla" komplo teorilere bana fazla uçuk geliyor. O zaman intikam alan küçük kardeş kim, FG mi? :D

Reklam için yapılan mizahlar harika ama. Gidim de bi metro alıp kesip biçeyim. :A

Güzel mizah yapılmış bence.:F
Ülker Çikolotalı Gofretlere zehir koyarak piyasaya sürmeye başlamışlar arkadaşar sakın alıp yemeyin.
aaa bu aralar bitterli ülker çikolata sık tüketiyordum ama artık almıcam neme lazım ayoll sende alma @mrt-06 :A :A :A

Eğlence dolabımda bir sürü Ülker çikolata çeşidi var hepsini bitirdikten sonra ben de Eti ve Milka'ya yöneleceğim. :A
çikolatalı gofret dısında markaları riskli olmaz herhalde değilmi yoksa hiçbir markasınımı almayalım :A

benim dolabımdada kat kat , rulokat ve tadelle mevcut :A

Bizim forum dışında hiçbir yerde bu reklamı öven görmedim. Her halde bizim çoğu üyeler kapıdan içeri almadıkları Avrupalılar olarak görüyorlar kendilerini.

Oradaki saate bakar mısınız, 04.00 veya ağız içindeki mezar, tuhaf seslendirme ve nice subliminal mesaj daha ne olsun?

Umarım bu işin peşini bırakmazlar. Artık öyle canımız istediği gibi korkuturuz mantığı bitti.

Tuhaf bir reklam. Bunu normal bulanin veya dalga geçmeye çalışanın aklından şüphe ederim.

Reklamda kullanılan ürkütücü ses ve arkadan gelen patlama sesleri. Mesaj vermeye çalıştıkları net.

Gerçektende tüyler ürpertici

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi