En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanalların genel müdürleri RTÜK başkanıyla bir araya gelmişler kanalların genel müdürleri bunlarmış. :A

Ekli dosyayı görüntüle 54366
@xemrexxx @MayısKralı @Ahmad @Çiğdem- @destere @cookies @Aserat @batuhankaralar
hahah ayy vlla flash tv tam kendine yakışan bir müdür bulmuş ayoll :A :A :A
meryoşum edho dan sonra 3 yıl daha dizi yapmaz bu başlıktan dolayı milyon milyon tazminat alır :A @destere @cookies @vadikızı @Aserat @denizz19 @Bully
bgbgfbgf.png

Flash tv en başa oturmuş bi de. :F
En yakışıklı müdür de bizimki. :love1: @MayısKralı

flas ın tosuncuk sarışını biraz sayıflasa belki bakılacak bişey olur bu şekliyle hepsi baskül ailesi bireyleri olmuş :)
TELEVİZYON DÜNYASINI 1 AVUÇ ÇAPULCU İDARE EDİYOR DİYORLARDIDA İNANMIYORDUK AYOLL :A :A :A
Flash TV'nin müdürü Sihirli Annem'deki periliçeye benziyor. :F @pompy

meryoşum edho dan sonra 3 yıl daha dizi yapmaz bu başlıktan dolayı milyon milyon tazminat alır :A @destere @cookies @vadikızı @Aserat @denizz19 @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 54367
Rezalet... O gün demiştim sen beni dinlemiyon mu bunlar kağıt üzerinde batık gözüküyorlar o yüzden davayı kazansan da tazminat alamıyorsun. :F

Show haberden tarihi hata. Benim edebim el vermedi spoi içine alayım.:A

Çok dikkatsizler. 19.00 ana haber kuşağında çocuklar ekrandayken. Üzdü.

IMG_20170324_135659.jpg

@Çiğdem- programa başlamış arkadaşlar tubaya armut tipli diyor kadın 😱 kesin çikinella bu 😱 gerçi o benzetmesi hariç kalanı doğru :A @destere @sürgünüm @mrt-06 @denizz19 @cookies @vadikızı @Dosi @Ahmad @Aserat @Bully
ama armut tip harika bir benzetme tubişin bacakları kısa totosu yere yakın bir kadın yani armuda birebir benziyor orantısal olarak bir arıza var ama yüzü muhteşem güzel yüzüyle kurtarıyor :)
dur bu benzetmeyi birde isveçli saygıdeğer @Dosi arkadaşıma sorayım:) (mosiden kurtulunca aramızdaki diyaloğ düşman çatlatıyor adeta :) ) kesin armut benzetmesine katılacaktır :)