sonucları açıklıyordum sen onu bırakta sen nerelerdeydin bakayım
Helena iyi yırttıValla gelemedim geldiğimdede yazamadım haftaya inşallah @EFE UYSAL sen nerdeydin
Diziyi izlemeye çalıstım benimde telefonum bozuldu bugün verdim adama yarın belki düzelirsonucları açıklıyordum sen onu bırakta sen nerelerdeydin bakayım![]()
Helena iyi yırttı
Diziyi izlemeye çalıstım benimde telefonum bozuldu bugün verdim adama yarın belki düzelirHaftaya Dündar esir
![]()
merak ettik seni ayoll sonuclara uğra süpriz birini şutladıkHelena iyi yırttı
Diziyi izlemeye çalıstım benimde telefonum bozuldu bugün verdim adama yarın belki düzelirHaftaya Dündar esir
![]()
Haftaya Dündar esirAy evet birşey olacak kıza diye çok korkttum ay Bamsım benim ya nasılda telaşlandı öyle![]()
Helena yakinda biterde Dündar Vasilyus icin önemliO keyfi batsın kızı öldürcekti az daha be![]()
Haftaya karizma biraz toparlanabilir Dundar esirvasilyusta erken söndü cnm noyan gelebilir bence gerçekten![]()
bu bölüm karizma yerlerdeydi vlla ve noyan müziği çaldı sürekli bir yerden çkıcak sandım ayollHelena yakinda biterde Dündar Vasilyus icin önemli
Haftaya karizma biraz toparlanabilir Dundar esir![]()
Helena yakinda biterde Dündar Vasilyus icin önemli
Haftaya karizma biraz toparlanabilir Dundar esir![]()
Vasilyus Helenayı oldurseydi zaten Ertugrullarin oyunlari ortaya cikar ve Vasilyus istedigini yapardibu bölüm karizma yerlerdeydi vlla ve noyan müziği çaldı sürekli bir yerden çkıcak sandım ayoll![]()
Vasilyus Helenayı oldurseydi zaten Ertugrullarin oyunlari ortaya cikar ve Vasilyus istedigini yapardibu bölüm karizma yerlerdeydi vlla ve noyan müziği çaldı sürekli bir yerden çkıcak sandım ayoll![]()
acuna yarın 10 reyting fark geliyorz
Vasilyus Helenayı oldurseydi zaten Ertugrullarin oyunlari ortaya cikar ve Vasilyus istedigini yapardi![]()
Sabir az sabir
z
Vasilyus Helenayı oldurseydi zaten Ertugrullarin oyunlari ortaya cikar ve Vasilyus istedigini yapardi![]()
Sabir az sabir
![]()
Iyi dalga konusu buldun senden korkuluracuna yarın 10 reyting fark geliyor@Bully
Vasilyusu bu kadar mal yapmazlarHelena bitmez bence Bamsıyla evlenirler diye düşünüyorum ben![]()
Iyi dalga konusu buldun senden korkulur![]()
Yarın 18 alsak keske
Vasilyusu bu kadar mal yapmazlar![]()