Şahane kankalar. Çekemeyen anten taksın TV izlesin.@mrt-06 şahane gitmişsin canım dostum düşman çatlatmışsın adeta
Ben de iyi başlamışım Allahım şahaneyim
Şahane kankalar. Çekemeyen anten taksın TV izlesin.@mrt-06 şahane gitmişsin canım dostum düşman çatlatmışsın adeta
Ben de iyi başlamışım Allahım şahaneyim
erkenmi harcadın ne bu şarkıyı gerçi 1.olarak baslamakta iyi amaTürk Rock tarihinin 3 büyüklerinden son yaşayan efsanesi Erkin Koray'a gösterilen ilgi için teşekkür ediyor ve ilginizin devamını diliyorum Ayrıca final puanı alan diğer arkadaşları da tebrik ederim. @turkuazz @Billy Kane
@darklegend geçmiş olsun. En azından tek yabancı müzisyen olması nedeniyle bile ilk haftadan elenmemeliydi.
Kanka sana iki tane şarkı soracağım hangisini bu hafta kullanayım diyeŞahane kankalar. Çekemeyen anten taksın TV izlesin.
Tamam bekliyorum ama yarına cevap veririm yatıcam. Ferhat Göçer'e hakimim Zeki'ye karar vermesem Ferhat ile yarışacaktım hatta liste bile yapmıştım.Kanka sana iki tane şarkı soracağım hangisini bu hafta kullanayım diye
erkenmi harcadın ne bu şarkıyı gerçi 1.olarak baslamakta iyi ama
son kararlaştırdığımız 4 şarkı atlatır bence ama senin o diğer üçlüden üçüde riskliGeçen yarışmada bunu kullanamamış olmam içimde kalmıştı, şimdi elenirsem diye her ihtimale karşı dedik. Şu önümdeki üç beş haftayı da atlatırsam tamamdır.
son kararlaştırdığımız 4 şarkı atlatır bence ama senin o diğer üçlüden üçüde riskli
çok yorucu bir oylama oldu bizim evdede süt yok birer bardak sıcak değilde soğuk birer süt iyi olurdu şimdiTövbe estağfurullah.
@Tolstoyevski her zaman finale çıkmış biri olarak bana danışın tecrübelerimden faydalanabilirsin. Finale çıkmasını istemediklerim var tam destek o yüzden.
Sana PM göndermek bile olanıksız. Üç beş şarkı var kararsız olduğum.
Ah ah ablacım benim de canım çok çekiyor kendimi içkiye vuracağım sütsüzlükten.çok yorucu bir oylama oldu bizim evdede süt yok birer bardak sıcak değilde soğuk birer süt iyi olurdu şimdi
Ah ah ablacım benim de canım çok çekiyor kendimi içkiye vuracağım sütsüzlükten.
çok yorucu bir oylama oldu bizim evdede süt yok birer bardak sıcak değilde soğuk birer süt iyi olurdu şimdi
bizim evde mutlaka olurdu her gece içmeden yatamam hatta var sanıyordum ben baktım yok ayoll aynı kaderi yaşıyoruzAh ah ablacım benim de canım çok çekiyor kendimi içkiye vuracağım sütsüzlükten.
IYYY ŞU TOLSTOYEVSKİNİN MESAJLARINI SİL @mrt-06İçer içmez ekşimiş olduğunu hayal et sütün, ne iğrenç bir tat değil mi, üstüne ağzından böcek çıkmış olsun, meğer süt kutusunun içine yuva yapmış, sen de onu içmişsin yapışkanlı sümük böceği gibi bir yaratık, yetmemiş fare pisliği de...
Neyse canın çekmişti, biz de bir nebze olsun gidermiş olduk fena mı.
İçer içmez ekşimiş olduğunu hayal et sütün, ne iğrenç bir tat değil mi, üstüne ağzından böcek çıkmış olsun, meğer süt kutusunun içine yuva yapmış, sen de onu içmişsin yapışkanlı sümük böceği gibi bir yaratık, yetmemiş fare pisliği de...
Neyse canın çekmişti, biz de bir nebze olsun gidermiş olduk fena mı.
9'dan sonra marketler kapanıyor, alacak yer yok ki ablam.ay niye evde süt yok neden gidip almadın
Aynen.bizim evde mutlaka olurdu her gece içmeden yatamam hatta var sanıyordum ben baktım yok ayoll aynı kaderi yaşıyoruz
IYYY ŞU TOLSTOYEVSKİNİN MESAJLARINI SİL @mrt-06
9'dan sonra marketler kapanıyor, alacak yer yok ki ablam.
Aynen.
Ekşimiz süte bal, kakao ve acık da şeker koyarsan o tarif ettiğin durum olmaz. @Tolstoyevski
Aynen ablam, eve geldiğimde çok yorgundum bir daha çıkamadım. Çikolata alırken sütün olmadığını bilmiyordum bilsem onu da alırdım.He anladım e 9 dan önce gidemedin tabii dimi tüh