seni yabancı diye düşük vermişler sanırım şarkın çok güzel @sokak sanati daha iyi blirFıstık gibi de recap koymuşsun. Neyin kafasını yaşıyor bu forum.
@MayısKralı yabancı seçmedi mesala foruma güvenmeyip
seni yabancı diye düşük vermişler sanırım şarkın çok güzel @sokak sanati daha iyi blirFıstık gibi de recap koymuşsun. Neyin kafasını yaşıyor bu forum.
Çok teşekkürler @EFE UYSAL.2. puan durumu gelicek ayrılmayın
@EFE UYSAL oyları
1)Kazım Koyuncu - Ella EPeteğim
2)Calvin Harris feat Florence Welch - Sweet Nothing
3)Erkin Koray - Şaşkın
4)Aşık Veysel - Çiğdem Der Ki
5)Feridun Düzağaç - Lavinia
6)Rafet El Roman
7)Mirkelam - Hatıralar
8)Betül Demir - Hop Dedik
9)Mehmet Erdem - Geri Dönme
10)Gökçe - Anladım Ki
11)Emre Altuğ - İbret-i Alem
12)Ayşe Hatun Önal - Çak Bir Selam
13)Zeki Müren - Arım Balım Peteğim
14)Gökhan Tepe - Birkaç Beden Önce
15)Ferhat Göçer - Kalbe Kiralık Aşklar
16)Murat Dalkılıç - Derine
Sen bana laf mı atıyon la marjinal sevmedim napiyim ama Erkin abiyi severim sonrasında iyi oylar gelirErkin Koray ile @Bully yarışsaydı bu kadar düşük vermezdi, şaşırdık mı?
Adam son 2'de be ne istiyorsunuz kralımızdan. 😡Erkin Koray ile @Bully yarışsaydı bu kadar düşük vermezdi, şaşırdık mı?
seni yabancı diye düşük vermişler sanırım şarkın çok güzel @sokak sanati daha iyi blir
seni yabancı diye düşük vermişler sanırım şarkın çok güzel @sokak sanati daha iyi blir
2.Puan Durumu
1 Zeki Müren 165
2 Rafet El Roman 149
3 Gökhan Tepe 142
4 Erkin Koray 141
5 Gökçe 141
6 Ayşe Hatun 114
7 Ferhat Göçer 131
8 Mirkelam 121
9 Betül Demir 113
10 Emre Kaya 113
11 Aşık Veysel 111
12 Emre Altuğ 109
13 Murat Dalkılıç 107
14 Feridun Düzağaç 106
15 Mehmet Erdem 105
16 Kazım Koyuncu 83
17 Calvin Harris 81
Amaann üstüme geliyorlarAdam son 2'de be ne istiyorsunuz kralımızdan. 😡
Bu forumun bana garezi falan mı var anlamıyorum. Ülkenin en iyi arabeskçilerinden biriyle katılırım 5. hafta elerler, Dünyanın en iyi Djlerinden biriyle katılırım ilk haftadan elenirim.seni yabancı diye düşük vermişler sanırım şarkın çok güzel @sokak sanati daha iyi blir
Bilgisayarı arızlanmıştır kraliçemizin. @Çiğdem-
1 saatte 2 puan durumu devirdik ayoll şimdi kaldı son 1 saat yarışmamızın süresi 2 saat
@sokak sanati Taylor-Ariana gibi kaliteli yabancıları aldı bize şarkıcı kalmadı. Sende 7.sezon yapıcam dedin belki o zaman Sia ya da Lena düşünülür.