Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

Bu bölüm Mustafa Kemal ile aynı tarafta olduğunu gösterdi sen orayı kaçırdın herhalde. :A

Eşref'i tam sevmeye başlamışken ölmesi kötü oldu, Allah belanı versin Tevfik.

HiLeon sahnesi de muhteşemdi. :bhr:
aaa yok ama ben sevmedim orada @xemrexxx e paşa kurtuldu demiştim :F haftalardır ölmesini bekliyorum ayoll sonunda kurtulduk :Z:Z:Z

Acun reyting uğruna şunu paylaşmış anlaşılan bugün zirve için her şeyi yapmış. :)))))) @EFE UYSAL

acun-ilicali-survivor-da-bacagi-parcalanan-9409839_245_m.jpg
erdoğanın olmasından fırsat bulmus vatanım sensinlenle karşılaşmamak için erken baslayıp erken bitmiş ayoll :A

Seyirci ısrar ediyor ve de ikisinin bir farkı yok geçen sezon başlangıç rekoru kırdı All Starı geçip ve hep sonlarda aynı reytingi aldılar 7 küsürlerde gittiler :A
En son alınan cezaya göre en düşük reklam geliri TV8'de peki madem bu kadar çok kazandırıyor neden en düşük? :A

En son alınan cezaya göre en düşük reklam geliri TV8'de peki madem bu kadar çok kazandırıyor neden en düşük? :A
Ordan vuramıyınca konu değiştir :A Tek Survivor izleniyordu oda prime time yoksa kanalda izlenen bişi yok ne beklersin birde survivor panorama izleniyor :A

Ordan vuramıyınca konu değiştir :A Tek Survivor izleniyordu oda prime time yoksa kanalda izlenen bişi yok ne beklersin birde survivor panorama izleniyor :A
Ne alakası var konu buydu zaten senin paylaşımıma cevabın;

"Ne alaka zaten 8.60 reyting aldı dün reytinge ihtiyacı yok adamın para bolca kazanıyor zaten :)"

Yani gayet konuyla ilgili bir cevap verdim. :D

Ne alakası var konu buydu zaten senin paylaşımıma cevabın;

"Ne alaka zaten 8.60 reyting aldı dün reytinge ihtiyacı yok adamın para bolca kazanıyor zaten :)"

Yani gayet konuyla ilgili bir cevap verdim. :D
Reklam gelirleri diyorsun adam tv8 dışındanda bolca para kazanıyor adamında sponsoru çok :A