Survivor 2017 - 44 Bölüm Tanıtımı (ŞOK KAVGA)

😱Sabriye ile Adem kavga ediyor nankör diyor sabriye seni tek savunan adamıda kaybetmesene rahat dursana be kızım

Sabriye 1 dokunulmaz alınca 2 güçlü isim yanına gelip laf atınca bi tarafı şişti. İki yüzlü.:)

Sabriye çok yanlış yapıyorsun Adem seni Serhat,İlhana karşı şu ana kadar hep savundu,yanlış yaptın

Oh be Adem sonunda kurtuluyor şu Sabriye'den, geri barışmazlar umarım :A

Adem ve Sabriye neden kavga ediyor bilmiyorum ama yapılan iyiliklerden bahsetmek doğru değil diyen Adem'in şimdi böyle konuşması hiç doğru değil. Üstelik bir bayanla nasıl konuşulacağı konusunda İlhan ve Serhat'a ders veren Adem! Burada Sabriye'yi nankörlükle suçluyor.

Adem ve Sabriye neden kavga ediyor bilmiyorum ama yapılan iyiliklerden bahsetmek doğru değil diyen Adem'in şimdi böyle konuşması hiç doğru değil. Üstelik bir bayanla nasıl konuşulacağı konusunda İlhan ve Serhat'a ders veren Adem! Burada Sabriye'yi nankörlükle suçluyor.
Kardeşiydi sonuçta Sabriye kendisi dedi Adem bana istediği her lafı söyleyebilir vs. Ademde burada kendi doğrusunu arıyor suçlamak doğru değil Sabriye belliki kızdırmış.

senaryomda yaparım hangisinde yapıyım @Çiğdem- maç maalesef cuma
Seni hiçbir şey kurtaramaz cadıcım, bu haftasonu akşam planlarını iptal ediyorsun ve birlikte Survivor yorumluyoruz :A
Hayaller :A :F Acun açıkladı seneye Survivor 9 Ocakta başlıcakmış :A
PERŞEMBE GÜNÜ YAP CNM SURVİVOR ADASINI ACUNLA BİRLİTKE HAVAYA UÇUR AYOLL EFE İLE BULLY UN KAFASINA DÜŞSÜNLER :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,200
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi