Faji 1.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,478
Puanı
1,060
Forumumuzun son zamanlarda aktifliğini artıran benimde değer verdiğim sevdiğim bir arkadaşım olan @FaJi 1.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bana mesaj yazma aktifliği az gibi gelsede kendisi 1000 mesajı 6 ayda yazmıştır ve ben 13 ay da anca yazmıştım :)
Nice güzel mesajlara @FaJi

@FaJi görevimi tamamladim. Senin konunu açmak için günlerce bekledim nihayet ben gitmeden nasip oldu.
Benden bukadar artık.
Çıkıyorum.
@vadikızı @Bully @mrt-06 ve @denizz19 sizleri birbirinize emanet ediyorum :D kalın sağlıcakla!!!!!!!!!

Forumumuzun son zamanlarda aktifliğini artıran benimde değer verdiğim sevdiğim bir arkadaşım olan @FaJi 1.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bana mesaj yazma aktifliği az gibi gelsede kendisi 1000 mesajı 6 ayda yazmıştır ve ben 13 ay da anca yazmıştım :)
Nice güzel mesajlara @FaJi

Çok teşekkür ederim. Bu konuyu açacak tek kişi sendin. Başkaları olsaydı da açmasını sevineceğim tek kişide sen olurdun :D Evet mesaj sayım az ama kaliteli mesaj atmaya çalışıyorum :D
En sevdiğim şarkılardan. Şarkı çok iyi bende bu şarkıyı yolluyorum sana anlamlı :D

Tebrikler FaJi, nice kaliteli mesajlara. :)
Teşekkürler. :)
@FaJi tebrikler fatihcim nice mesajlara hediyeni de yarın veriim inşallah:D
Teşekkür ederim. Unutma ama bekliyorum. :D

Çok teşekkür ederim. Bu konuyu açacak tek kişi sendin. Başkaları olsaydı da açmasını sevineceğim tek kişide sen olurdun :D Evet mesaj sayım az ama kaliteli mesaj atmaya çalışıyorum :D
En sevdiğim şarkılardan. Şarkı çok iyi bende bu şarkıyı yolluyorum sana anlamlı :D

Teşekkür ederim. Unutma ama bekliyorum. :D

Unutmam inşallah ta yarına bırakmadan vereyim ne seviyosun bir araştıraym bakalım:D

@FaJi hediyelerim 😉

Model grubunu seviyordun sanırım sen onların söylediği şarkıyı da armağan edeyim 😉

Tebrikler @FaJi bey. :) Nice 1000lere. :)
Teşekkürler. :) Umarım olur. :D

@FaJi hediyelerim 😉

Model grubunu seviyordun sanırım sen onların söylediği şarkıyı da armağan edeyim 😉
Gayet güzel hediyeler. Teşekkür ederim. Fatma Turgut, Türkiye'de bu şarkıyı en iyi söyleyen 2. kişi bana göre. Tam isabet yapmışsın şarkı seçiminde. :D

Tebrikler @FaJi nice mesajlara. :)

Bu da hediyen. :A

500_F_66758928_uH0DUx033mgntiVdJg3YONEa9YCRukof.jpg