Kırgın Çiçekler 75.Bölüm Yorumları

Aşk nedirki ? bilmediğim bir duygu. Ben anca gönlümün birilerine kaydığını hissederim ve işte o an tehlike çanları çalar ve ben kaçarım.

Bence kaçma her insan aynı olamaz ki dimi bence tanımaya çalış derim :D

Ben herzaman kacarim 😉 simdiye kadar basardim yine basaririm.
Ben vazgecmesini bilirim ama unutmak zaman alir

Peki ne zamana kadar böyle devam edebilceksin ki elbet bir gün yuvan olacak anne olacaksın 😉 neyse ben konuyu kapatsam iyi olacak eminim yüce rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu verir

Peki ne zamana kadar böyle devam edebilceksin ki elbet bir gün yuvan olacak anne olacaksın 😉 neyse ben konuyu kapatsam iyi olacak eminim yüce rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu verir
Ben sagligim hakkinda olumlu bir gelisme yasamadan asla kimseye evet demek istemiyorum. Böyle memnunum hayatimdan, Sevmek tabiki cok güzel bir duygu, yasadim ben o duyguyu ama kendi gelecegimden emin olmadan baskasinin gelecegine yön cizmek istemiyorum. Yanlizligi seviyorum. Bir ailem var zaten. Annelik yaptigim 2 tane cimcimem var zaten. Annelik duygusunu o sekilde tatmis oldum.

@Zengin yakinda aramizdan ayrilirsin yinede bari geri dönuslerde kendini bukadar belli etmesen ? 😛

Reklam düzenini ayarlamaları lazım. 21:30'da başlarsa en az 22:50'ye kadar reklamsız gitmek zorunda :A

Aynen bırak siyaseti :A
Ben zaten siyaseti sevmem tarafimida belli etmem :F
Burdada herzaman uzak durmusumdur. 1 din 2 siyaset. Bunlar anca tartismalarla kalir. Cokta güzel bir söz vardi o konu hakkinda , söyle
"sevdiklerinizle siyaset yapmayınız. zira siyaset dostlukları zedeler.
siyasetçiler yollarına devam ederken, siz dostlarınızı yitirdiğinizle kalırsınız"

Burda derken Isvecte yani :)