Aşk nedirki ? bilmediğim bir duygu. Ben anca gönlümün birilerine kaydığını hissederim ve işte o an tehlike çanları çalar ve ben kaçarım.
Bence kaçma her insan aynı olamaz ki dimi bence tanımaya çalış derim
Aşk nedirki ? bilmediğim bir duygu. Ben anca gönlümün birilerine kaydığını hissederim ve işte o an tehlike çanları çalar ve ben kaçarım.
Ben herzaman kacarim 😉 simdiye kadar basardim yine basaririm.Aşktan Kaçılmaz şekerim
Sen gel ben senin turşunu kurarım annene zahmet vermeBen herzaman kacarim 😉 simdiye kadar basardim yine basaririm.
Ben vazgecmesini bilirim ama unutmak zaman alir
Ben herzaman kacarim 😉 simdiye kadar basardim yine basaririm.
Ben vazgecmesini bilirim ama unutmak zaman alir
Naz yapıyor bana çaktırmaPeki ne zamana kadar böyle devam edebilceksin ki elbet bir gün yuvan olacak anne olacaksın 😉 neyse ben konuyu kapatsam iyi olacak eminim yüce rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu verir
Haha ben kimseye zahmet vermiyorum ki zaten yanliz yasayan biriyimSen gel ben senin turşunu kurarım annene zahmet verme
Yalnızlık Allah'a mahsustur gel benle yaşaHaha ben kimseye zahmet vermiyorum ki zaten yanliz yasayan biriyim
Ben sagligim hakkinda olumlu bir gelisme yasamadan asla kimseye evet demek istemiyorum. Böyle memnunum hayatimdan, Sevmek tabiki cok güzel bir duygu, yasadim ben o duyguyu ama kendi gelecegimden emin olmadan baskasinin gelecegine yön cizmek istemiyorum. Yanlizligi seviyorum. Bir ailem var zaten. Annelik yaptigim 2 tane cimcimem var zaten. Annelik duygusunu o sekilde tatmis oldum.Peki ne zamana kadar böyle devam edebilceksin ki elbet bir gün yuvan olacak anne olacaksın 😉 neyse ben konuyu kapatsam iyi olacak eminim yüce rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu verir
baslayinca yazda bende TV acayimOfff ya başlasın artık sinir oldum şu Tayybibe .ss
Yok öyle dusunme. Cumhurbaskaninin reytingi var bizi olumlu etkilerAllahım ya saat kaç oldu başlasın artık. Düşecek reytingler
Yok artık 8 alır yine 6'ya düşmez10 da başlayacak anca
Total 6,80
Ab 3,70
Abc1 4,85
Cumhurbaşkanı demeyin bana yumurta kafalı sinir oluyorum .ssYok öyle dusunme. Cumhurbaskaninin reytingi var bizi olumlu etkiler
1 de bitmez İnşallahYok artık 8 alır yine 6'ya düşmez
Cumhurbaşkanı demeyin bana yumurta kafalı sinir oluyorum .ss
Neyse siyasi konularda agzimi acmayayimYok artık 8 alır yine 6'ya düşmez
Cumhurbaşkanı demeyin bana yumurta kafalı sinir oluyorum .ss
Reklam düzenini ayarlamaları lazım. 21:30'da başlarsa en az 22:50'ye kadar reklamsız gitmek zorunda1 de bitmez İnşallah
Aynen bırak siyasetiNeyse siyasi konularda agzimi acmayayim
Ben zaten siyaseti sevmem tarafimida belli etmemReklam düzenini ayarlamaları lazım. 21:30'da başlarsa en az 22:50'ye kadar reklamsız gitmek zorunda
Aynen bırak siyaseti