İçerde 24.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurgu olarak harika başladı bölüm, böyle ters köşelere hasret kalmışız valla :A

İşte bu reklam işini sevmiyorum. ss
@MasacRE- nin hevesi kursağında kaldı ayoll emrtin zekasını görünce :A

canım adana kebap çekti bu dizi yüzünden :F uzun zamandırda yemiyorum yarın görelenin pazarı bir adana kebap yiyeyim bari :Z:Z:Z

@MasacRE- nin hevesi kursağında kaldı ayoll emrtin zekasını görünce :A

canım adana kebap çekti bu dizi yüzünden :F uzun zamandırda yemiyorum yarın görelenin pazarı bir adana kebap yiyeyim bari :Z:Z:Z
O kovalamacalar falan da oyun çıktı yani. ss

Ay ben sürekli yiyorum daha dün karışık adana, döner, pirzola yedim malum sporcu adamız proteine ihtiyacımız oluyor :A

O kovalamacalar falan da oyun çıktı yani. ss

Ay ben sürekli yiyorum daha dün karışık adana, döner, pirzola yedim malum sporcu adamız proteine ihtiyacımız oluyor :A
Sarp abisinden bir şeyler öğreniyor işte :A
oyun çıkıcak gibi görünüyor ama zaten mertin yırtıcağını düşünüyordu herkes ama bunların mertin planı olduğunu tahmin edemiyorduk ters köse oldu aslında :A :A :A artık kudret sönmeze yoğunlaşlım biz ayoll :Z:Z:Z

ohaaa hepsini birgündemi yiyorsun 1 yıl olmustur galiba adana pirzola yemeyeli :A :A :A

oyun çıkıcak gibi görünüyor ama zaten mertin yırtıcağını düşünüyordu herkes ama bunların mertin planı olduğunu tahmin edemiyorduk ters köse oldu aslında :A :A :A artık kudret sönmeze yoğunlaşlım biz ayoll :Z:Z:Z

ohaaa hepsini birgündemi yiyorsun 1 yıl olmustur galiba adana pirzola yemeyeli :A :A :A
Aynen orda heyecan bitti gibi Uğur Yücel'i bekliyoruz artık. :A

Dün bi ziyafet çektim kendime :F Arada hayvanlığım tutuyor :A

Sarp çözdü olayı yakalanacak inşallah artık Mert :Z

ankarada kırmızı et çeşitleri çok tüketiliyor galiba karadenizde beyaz et tüketiliyor hamsi balık ağırlıklı gidiyor ve tavuk yanı kurban bayramları dısında öyle kırmızı ete yoğunlaşmıyoruz işte ara sıra oluyor :A :A :A

ama mertin planı tersmi tepiyor herşey bitti diyordu arabada tek basınayken telaşlıydı orada bir süpriz çıkıcak galiba :(