Bugün neşem yerinde. Yazayım dedim. Popçuyuz popun kazanması için buradayız.Burdamiydin sen
Allah neseni artirsinBugün neşem yerinde. Yazayım dedim. Popçuyuz popun kazanması için buradayız.
Burası için neşeli değilim zaten durum hala aynı. Az girmek durumu değiştirir belki. Daha iyi olur senin içinde.Allah neseni artirsin
benim keyfim okadar yerinde degil ama iyi olmaya calisiyorum.
Bu arada bu aksam finalden sonra gitmeye karar verdim 1-2 haftada sadece bu yarismaya oy kullanmak icin gelirim okadar.
Bende öyle ümit ediyorumBurası için neşeli değilim zaten durum hala aynı. Az girmek durumu değiştirir belki. Daha iyi olur senin içinde.
Evet, o büyük gün geldi cattiYıldız finali bu gece mi?
Zevksiz olacak. Sonucu bilmem hiç zevk bırakmıyor.Evet, o büyük gün geldi catti
Hic belli olmaz bu isler 😉 kimler kimler elenmediki finale kadar yükselir dedigimiz. @vadikızı herkese celme taktiZevksiz olacak. Sonucu bilmem hiç zevk bırakmıyor.
Ya bunlar klasik hareketler.Tamam tamam dediğin olsun sonuç belli olmaz. Buradan söylememHic belli olmaz bu isler 😉 kimler kimler elenmediki finale kadar yükselir dedigimiz. @vadikızı herkese celme takti
Bu arada ismin neydi? Suan bir konu acacagimda bakalim seninkinide kullanabilecekmiyim
Bana söylemismiydin ÖM de hatirlamiyorum . Bakmadim tamam anladimYa bunlar klasik hareketler.Tamam tamam dediğin olsun sonuç belli olmaz. Buradan söylemem
Ben kesin popa verir dediklerimden biriydin Hazir burdayken yildizlara oy kullan. Aksam finalimiz varTürkü dedim.
Ben de bugün wifi yok, wifi sorunum devam ederse şarkimi nasil seçecem.
Sayilara tiklayip görebilirsin Ben daha oy kullanmadimKim oyunu değiştirdi şimdi 😱
Oradan görüldüğünü biliyoruz herhalde kaçırdım göremedim, oyunu kullan da onu aradan çıkarayımBen kesin popa verir dediklerimden biriydin Hazir burdayken yildizlara oy kullan. Aksam finalimiz var
Sayilara tiklayip görebilirsin Ben daha oy kullanmadim
Yildizlari halettinmi??
Benim oy belli, bekliyeyim biraz.Yoksa geriye duserizOradan görüldüğünü biliyoruz herhalde kaçırdım göremedim, oyunu kullan da onu aradan çıkarayım
Hic belli olmaz bu isler 😉 kimler kimler elenmediki finale kadar yükselir dedigimiz. @vadikızı herkese celme takti
Bu arada ismin neydi? Suan bir konu acacagimda bakalim seninkinide kullanabilecekmiyim
Elediğin herkese @mrt-06 bile korktu ki Nurun finallik sahnesiyle gelmişti, sen Kendal karakterinden vazgeçince oda sahnesini değiştirmiştiçelme mi taktım kime taktım gıı
Elediğin herkese @mrt-06 bile korktu ki Nurun finallik sahnesiyle gelmişti, sen Kendal karakterinden vazgeçince oda sahnesini değiştirmişti