Acelesi yok zaten telaş etme.
geldim geldim gönderiyorum şimdi
Acelesi yok zaten telaş etme.
Dizi bitsin tamamdırYARIN 19.00 SON. Oylarınız bekleniyor.
@Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @MayısKralı @turkuazz @FaJi @Ahmad @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dreamy @soo @EFE UYSAL @tolgab
Gündüz de bir şeyim bitsin gönderecem diyordun şimdi de dizi. Bekliyorum.Dizi bitsin tamamdır
Bende işler bitmezGündüz de bir şeyim bitsin gönderecem diyordun şimdi de dizi. Bekliyorum.
O bir ölçüt olamaz mesela @Bully'den iyi deseydin hmm o zaman parlakmış bakarım derdim.Emrah'tan iyi
Oylarim gece gelecek. ben galiba 1-7 arasi puanlama yapacagimYARIN 19.00 SON. Oylarınız bekleniyor.
@Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @MayısKralı @turkuazz @FaJi @Ahmad @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @dreamy @soo @EFE UYSAL @tolgab
Kullandım oylarımı.
Benim şarkı @Bully kanka sen seçsen açık ara 1. olacak derdim, emindim sen de paylaşacan diye zaten. Bakalım bana nasıl verecek millet.
@batuhankaralar en beğendiğim oldu.
Genel olarak iyi hafta iyi, sadece 1 puan verdiğim şarkı baya kötü idi.
Evet, 3 ve üstü diyelim.Gülbenin şarkısını beğendin mi
Umarım Yalın'ımı iyi temsil edebilirsin 2 haftadır tam puanları kapıyorsun benden. ssKullandım oylarımı.
Benim şarkı @Bully kanka sen seçsen açık ara 1. olacak derdim, emindim sen de paylaşacan diye zaten. Bakalım bana nasıl verecek millet.
@batuhankaralar en beğendiğim oldu.
Genel olarak iyi hafta iyi, sadece 1 puan verdiğim şarkı baya kötü idi.
Bu hafta ben de belki 1 veririm, içimde kaldı.Oylarim gece gelecek. ben galiba 1-7 arasi puanlama yapacagim