BU ural kurtulmadan git kellesini sen vur onlar konusurken ayoll sonra kaç gelŞuanda güzel gidiyor
Batu gelmesin
BU ural kurtulmadan git kellesini sen vur onlar konusurken ayoll sonra kaç gelŞuanda güzel gidiyor
Batu gelmesin
BU ural kurtulmadan git kellesini sen vur onlar konusurken ayoll sonra kaç gel
Çok zeki la VasilyusBU ural kurtulmadan git kellesini sen vur onlar konusurken ayoll sonra kaç gel
Kötüler ölmezBU ural kurtulmadan git kellesini sen vur onlar konusurken ayoll sonra kaç gel
Bana birşey olmazKızz ne yapıyorsunn @EFE UYSAL efeyi gönderme oraya bee nasıl kaçacak ordan bee
Kızz ne yapıyorsunn @EFE UYSAL efeyi gönderme oraya bee nasıl kaçacak ordan bee
Vasilyusun sağ kolu olur ayoll .AÇok zeki la Vasilyus
Kötüler ölmez
Bana birşey olmaz
Çok zeki la Vasilyus
Kötüler ölmez
Bana birşey olmaz
Vasilyusun sağ kolu olur ayoll .A
Ertuğrul büyük oyuna geldi Vasilyusa diş geçiremedi @vadikızı
Vasilyusa hizmet etmek şereftir @Çiğdem-aa doğru yaa Vasilyus efeyi çok sever valla
evet yaa kötü oldu bakalım ertuğrulun hamlesi ne olacak
Çok zeki bir karakter özellikle son bölümler zekasıyla ön plana çkıyor ve noyan müziği eşliğinde konustuErtuğrul büyük oyuna geldi Vasilyusa diş geçiremedi @vadikızı
Artık savaş başlasın ben aksiyon istiyorumÇok zeki bir karakter özellikle son bölümler zekasıyla ön plana çkıyor ve noyan müziği eşliğinde konustu
haftaya bomba olucak ayoll .AArtık savaş başlasın ben aksiyon istiyorum
Vasilyusun kılıcını özledimhaftaya bomba olucak ayoll .A
Hançer sahnesi gözükmediğinden tahmin etmiştimVallaha kesti ben öldüreceğini düşünmemiştim hiç ya
Hançer sahnesi gözükmediğinden tahmin etmiştim
Şimdi Ural kurtuldu bey olacakhee doğru hançer sahnesi görünmemişti
Şimdi Ural kurtuldu bey olacak
Turgutla kavga ediyorlar Turgut yenmelievet yaa ortalığı bayağı karıştıracak ural