Seçenekler içinde en iyi seçimBende Arabesk seçtim![]()
Seçenekler içinde en iyi seçimBende Arabesk seçtim![]()
aaaaa utan utan sibel can , seda sayan , hülya avşar seven birisi olrak onlardan utan ayoll tühh sanaEn istemediğim konsept çıkacak sanırım.
Teşekkürler ablam.![]()
bu sefer konsept fantazik olsun yarışmacılar soyunup şarkı söylesinYoğun istek üzerine yeni konseptler ekledim.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Aserat @Maskeli Fedai @MEnes @GunesinOglu @Amoureux @destere @OzaN
Yok ondan değil daha ileriki haftalarda seçilse daha güzel olurdu.aaaaa utan utan sibel can , seda sayan , hülya avşar seven birisi olrak onlardan utan ayoll tühh sana![]()
![]()
![]()
Benim en sevdiğim tarz oyüzden o seçilirse oylamamda zevkime göre oylayacam yani bonkör davranmak yokSeçenekler içinde en iyi seçim![]()
O format dışı olur biraz.bu sefer konsept fantazik olsun yarışmacılar soyunup şarkı söylesingerçi öyle bir durumda ben sadece hogathanın şarkısını izleyip tam puan verirdim
![]()
Rock kategorisinde de yabancı/yerli ayrımı olursa harika olur80'lerde önce karışık yaparız daha sonra sadece yerli sadece yabancı yaparız, daha çok haftamız var.![]()
Madem en iyi o da Sibel'e neden her hafta 1 puan veriyordun. 😡Seçenekler içinde en iyi seçim![]()
formatın içi dışımı olur sonuçta formatı sen belirliyorsunO format dışı olur biraz.![]()
O zaman yine sana danışayımBenim en sevdiğim tarz oyüzden o seçilirse oylamamda zevkime göre oylayacam yani bonkör davranmak yok![]()
Ama o talep sadece senden geliyor, genel istese belki.formatın içi dışımı olur sonuçta formatı sen belirliyorsunsunucu olarak seyirciden gelen talebe göre format oluşturman lazım
![]()
Sibel Can söyleyemiyor malesefMadem en iyi o da Sibel'e neden her hafta 1 puan veriyordun. 😡
Bir kulak burun boğazcı öneriyorum.Sibel Can söyleyemiyor malesefBenim arabesk dinlerken havaya girmem lazım
![]()
zaten bende sadece hogathayı cıbıl görmek için talepte bulunmuştumAma o talep sadece senden geliyor, genel istese belki.![]()
Lütfen aile programıyız biz. .ss Seni 1 saat sonra This Is Us'dan etiketlerim eğer izleyebilirsem.zaten bende sadece hogathayı cıbıl görmek için talepte bulunmuştumneyse artık başka bir yerde şansımızı deneriz
![]()
Müslüm Baba,Adnan abi,Cengiz reis,Bülent abla-abi varken şimdi onu mu dinleyelimBir kulak burun boğazcı öneriyorum.Nasıl söylemiyor. .ss
Ben yine sana bir liste ile gelirimdanışanlar çoğaldızorlanırım
![]()
Ama bu saydıkların erkek Bülent dışında. Erkek sanatçılarla bayan sanatçıları karşılaştırmak mantıklı mı sonuçta ses tınıları aynı değil.Müslüm Baba,Adnan abi,Cengiz reis,Bülent abla-abi varken şimdi onu mu dinleyelim
Ben yine sana bir liste ile gelirim![]()