CW The 100 - 4. Sezon Yorumları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,994
Puanı
1,061
The CW'nin sevilen ve Dünya çapında ilgiyle takip edilen bilim kurgu dizisi The 100 dördüncü sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor.

Amerika'da Çarşamba, Türkiye'de Perşembe günleri yayınlanan The 100'ün 4. sezonu toplam 16 bölümden oluşacak. Dizinin yeni sezon ilk bölümü 1 Şubat'ta yayınlandı.

the-100-returns-in-2017.jpg

4x1

Güzel bir açılış yaptık, yine tempo hiç düşmedi. Bu dizinin bu yanını çok seviyorum her sahnede bir olay oluyor. Sonunda 13. kabile olabildiler ama bundan sonrası önemli, bakalım nasıl bir çözüm yolu bulacaklar. Son sahneye bakılırsa gelen şey hiç de basit bir felaket değil. Birde son sahnede fısıltılar vardı, yine ruhani bir şeyler de var mı yoksa sadece radyasyon mu. (b)

Oktavia resmen şov yaptı bu bölüm, adamları öldürdüğü sahne muazzamdı, üç adamı yere serdi resmen. Şu ergen Jasper'dan da bıktım artık keşke bu bölüm kurtulsaydık. :T:

Puanım; 9/10

4x1

Güzel bir açılış yaptık, yine tempo hiç düşmedi. Bu dizinin bu yanını çok seviyorum her sahnede bir olay oluyor. Sonunda 13. kabile olabildiler ama bundan sonrası önemli, bakalım nasıl bir çözüm yolu bulacaklar. Son sahneye bakılırsa gelen şey hiç de basit bir felaket değil. Birde son sahnede fısıltılar vardı, yine ruhani bir şeyler de var mı yoksa sadece radyasyon mu. (b)

Oktavia resmen şov yaptı bu bölüm, adamları öldürdüğü sahne muazzamdı, üç adamı yere serdi resmen. Şu ergen Jasper'dan da bıktım artık keşke bu bölüm kurtulsaydık. :T:

Puanım; 9/10
Güzel gibiydi, biraz sıkıcı ilerledi. Daha iyisi olabilirdi, aslında olmazdı, çünkü olacak pek bir olay yoktu normal şeyler oldu çok üst düzey bir şey beklemek lazım neticede.

puanım; 7,5'tan 8

yeni sezonun ilk bölümünü izledim..
yeni sezonun ilk bölümü fena olmamış ama aslında daha iyi bir başlangıç olabilirdi..octavia bu bölümde çok iyiydi,clarke yine başı beladaydı bir türlü başı beladan kurtulmadı onunda:) önceki sezonda ışık şehri Alienin yaptıkları,bu sezonda bakalım nasıl durumlar olacak:)ilk bölüme oranla fena olmamış,öbür bölümlerde bol aksiyonlu çok daha iyi bölümler olacağını umuyoruz:)
@Çiğdem- @mrt-06 @xemrexxx @Mr.At @GunesinOglu @Harunnn60 izleyen tüm arkadaşlar

tuncel kurtizi böyle kötü bir dizide kullanmaları hiç olmamış :)
bu arada black sails in vane i burda ergenlerin arasında ne arıyor @Çiğdem- demiştide inanmamıştım o da kaliteli bir oyuncuydu kötü yola düşmüş buraya gelerek :)
Hhahah aa evet sırf bu dizi için ayrıldı blac sailsten yanı cw e katılmak için ayoll okadar marka kanal :A :A :A

Hhahah aa evet sırf bu dizi için ayrıldı blac sailsten yanı cw e katılmak için ayoll okadar marka kanal :A :A :A
bence işsiz kalmış o yüzden cw nin pis dizilerine girmiş yani black sails den kendi isteğiyle ayrılmadı senaryo gereği şutladılar senin parlağı :)

bence işsiz kalmış o yüzden cw nin pis dizilerine girmiş yani black sails den kendi isteğiyle ayrılmadı senaryo gereği şutladılar senin parlağı :)
4x1

Puanım; 9/10
4x7 yi izledniz mi octaviacığım sonunda şeyini gösterdi yani yeteneğini :oley: @Doğu ve @MEnes de izlemeli bence:D ilian da dıştan normal birine benziyordu soyununca çiğdemle @vadikızı nın yuvarlaklar aman parlaklara benzemiş :D @cookies @turkuazz

3x1 yeni sezonun ilk bölümünü nihayet izledim..işin doğrusu bölüm beklediğim gibi olmadı..yeni sezon yayınlanmadan önce sadece fragmanına bakınca baya iyi olur diye izlenim yaparken dizi beklenin altında olduğunu söyleyebiliriz..umarım bundan sonraki bölümler daha beklenen tarzda olur..
"dizi sezonun ilk bölümü olduğu için biraz daha farklı bir beklenti içindeydim..ayrıca dizinin bazı yerlerini bende pek anlayamadım..diziyi çoktandır izlemedeğimdenmi bilmiyorum ama baya bir karışık yerleri oldu..ışık şehri belliki yeni sezonda baya bir detaylı işlenecek..ayrıca buz adamlarının ortaya çıkması oldukça ilginç oldu..bakalım sırada nasıl durumlar ortaya çıkacak..clarkın ikinci sezondaki lexa ile olan lezbiyen sahneleri 3.sezonun ilk bölümündede bu defa başkasıyla oldu..işin doğrusu bu durum hiç beklenilen bir durum değildi..oysaki bellamy ile birlikte olma ihitmalleri olabilirdi..sanırım birçok izleyicide bu beklentideydi....octavia ile bellamy dizide başarılı bulduğum oyunculardan..bakalım sonraki bölümde ışık şehri hakkında nasıl durumlar olacak.."
@Çiğdem- @mrt-06 @GunesinOglu @xemrexxx @Forumdash

3x1

O kadar da kötü değildi ama 1. ve 2. sezonun ilk bölümlerine kıyasla daha düşük bir tempoda ilerledi. 7. bölge olayını hiç anlamadım.. Jarper de kafayı yemiş galiba, saçma sapan atraksiyonlara girdi bölüm boyunca. :D

Bellamy'nin sevgilisi ne öyle annesi gibi duruyor. 😱 Clarke girmiyorum bile... ClaBel istiyoruz. .ss

Siz bölümü izlediniz, 7. bölge olayını bana kısaca anlatabilir misiniz? @Çiğdem- @Jonsnow @turkuazz

7/10

süperdi enfestoydu manifestoydu bakalım 6 ayda dünyayı nasıl kurtarıcaz: :oley: :oley: :oley:

4x1

Puanım; 9/10

yeni sezonun ilk bölümünü izledim..
yeni sezonun ilk bölümü fena olmamış ama aslında daha iyi bir başlangıç olabilirdi..octavia bu bölümde çok iyiydi,clarke yine başı beladaydı bir türlü başı beladan kurtulmadı onunda:) önceki sezonda ışık şehri Alienin yaptıkları,bu sezonda bakalım nasıl durumlar olacak:)ilk bölüme oranla fena olmamış,öbür bölümlerde bol aksiyonlu çok daha iyi bölümler olacağını umuyoruz:)
@Çiğdem- @mrt-06 @xemrexxx @Mr.At @GunesinOglu @Harunnn60 izleyen tüm arkadaşlar
1.Bölümü sonunda izledim :A ocaktan sonra başlar 5.sezon oyüzden bu sezonu bitiririm hemen :A

aslında çokta iyi başlamışlar izleseymişim keşke :A bellamıy şov vardı uyuz sarı çiyanı yine kurtardı :A blac sailsten gelen kral diziye bir hava katıyor zaten sevdiğim bir oyuncu :love1:

son sahnede bir kadını çölde sıcak hava toz haline getirip yok etti :F bellamy ve sarı çiyan yola çıktılar bakalım ne olucak :A

1.Bölümü sonunda izledim :A ocaktan sonra başlar 5.sezon oyüzden bu sezonu bitiririm hemen :A

aslında çokta iyi başlamışlar izleseymişim keşke :A bellamıy şov vardı uyuz sarı çiyanı yine kurtardı :A blac sailsten gelen kral diziye bir hava katıyor zaten sevdiğim bir oyuncu :love1:

son sahnede bir kadını çölde sıcak hava toz haline getirip yok etti :F bellamy ve sarı çiyan yola çıktılar bakalım ne olucak :A
4 bölümü bakmıstım kalan bölümleri bakayım da 5.sezonu kacirmayalım:A

yarım bırakmadığın dizi varmı ayoll :F

birlikte bitirelim 5.sezon gelene akdar :A
Aslında dizilerin sezonunu yarım bırakmıyordum ama bu defa hepsi yarım kaldı:A teen wolf zaten 5 bölüm kaldı ayrıca dizi final yaptı onu biraz daha ertelerim ama orginals,Thé 100 tamamlamaliyim aslında Thé 100 tamamlıyordum ama forumda takip eden olmayınca bende yaza erteledim yazında bakmadım:A:A:A

Aslında dizilerin sezonunu yarım bırakmıyordum ama bu defa hepsi yarım kaldı:A teen wolf zaten 5 bölüm kaldı ayrıca dizi final yaptı onu biraz daha ertelerim ama orginals,Thé 100 tamamlamaliyim aslında Thé 100 tamamlıyordum ama forumda takip eden olmayınca bende yaza erteledim yazında bakmadım:A:A:A
the originals ve The Shannara Chronicles de var unutma :F

benim izleyemedim tek dizi buydu nedense the 100 e bakamadım ama bölüm hoşuma gitti 1 haftaya bitiririm :A