Kız sırayla kutluyor acelen nebizimki görmedi şuna bak
Kız sırayla kutluyor acelen nebizimki görmedi şuna bak
Kız sırayla kutluyor acelen ne
Senin önünü ben mi kestim Yani tam 1 mesaj kala açmışım vicdansız@denizz19 benim önum kesilmeseydi konuyu sana birakmazdim
neyse birdaha da niyetlenmeyecem zaten.
bir kerelik hevesti ve sende artik ögrenmissindir, benim hevesim kactimi olay bitiyor 😉
aciklamasini yaptim.Demek ki takip edememişsin ben açmışım
Çookk teşekkür ederim güzel ablam güzel sözlerin için@Bully ablacımm nice mesajlara sen benim biricik kardeşimsin isteyen istediğini düşünsün hiç umrumda değil sen benim yumucuğumsun öylede kalacaksın son nefese
kadar
bunlarda hediyelerin
bu şarkıyıda hep yanımda kalman dileğiyle sana armağan ediyorum ablam😉
hayir neyse konusmaya gerek yokSenin önünü ben mi kestim Yani tam 1 mesaj kala açmışım vicdansız
Bana bile bu kadar teşekkür etmedin bir daha da açarsam 15 olsun .ssÇookk teşekkür ederim güzel ablam güzel sözlerin için
Hediyelerim de harika
Teşekkürler güzel temennilerin için, merakla bekliyorum hediyemi@Bully girdiğin kulüp patlasın bully ya reklam bitti bodrum masalı başladı sonra sana pis bir hediye yollarım ben kaçtım
Üff sünnet düğünü muhabbetine getirmek istiyorum şu an ama kızarsın diye korkuyor bu adamhayir neyse konusmaya gerek yok
benim önum gunler önce kesildi diyeyim 😉 fazlada konusmayacam artik
ben giderim birazdan istedigin muhabetti yapÜff sünnet düğünü muhabbetine getirmek istiyorum şu an ama kızarsın diye korkuyor bu adam
O suratını da al git yumuşatıcıya bas öyle gelben giderim birazdan istedigin muhabetti yap
@denizz19 o bahsettigim sevgili mevzusunun en bilindik üyeleri vadikizinin mesajinda var
sen varken yumusaticiya hic gerek yokO suratını da al git yumuşatıcıya bas öyle gel
Beni takip ettiğin için minnettarım sanaKapatim o zaman .ss
Canım bence burada ipince bir ayrıntı var demek ki Kaan'ı takip ediyorum ki erkenden açmışım ama göremiyorsunuz ayrıntısızlar sizi