neyse ama böyle siradan bir kutlama mesajini haketmiyorO da benim farkım
Sıradan mı 3 kişiyi güldürmüşüm nesi sıradanneyse ama böyle siradan bir kutlama mesajini haketmiyor
Forumun sevilen süper moderatörü @Bully yeni kulübü 60 binlere girdi.
Hiç övecek halim Yok şu an pufuduk seni pc de olsa yardırırdım
Tebrik ediyorum seni
ben olsam banbaska yapardimda nasip olmadi diyelimSıradan mı 3 kişiyi güldürmüşüm nesi sıradan
Kapatim o zaman .ssAllah kahretmesin seni, kendi konuna ne hediyeler ne övgüler istersin benim konumu kuru kuruya açmışın Neyse ki hediye takıntılı birisi değilim
Teşekkürler konu için, açmasan da olurmuş
Canım bence burada ipince bir ayrıntı var demek ki Kaan'ı takip ediyorum ki erkenden açmışım ama göremiyorsunuz ayrıntısızlar siziben olsam banbaska yapardimda nasip olmadi diyelim
sen daha 60 bin olmayaninkini acarsin, bende klube giren birininkini 2 ay sonra acarim
Kaan nekadar sevildigini görsun iste. Ama havalanmasin
Teşekkür ederim abicim, hep birlikte inşallahTebrikler Kaan'ım, nice güzel mesajlara..
yoo bende gayet biliyordum nekadar mesaji var biz 2 saatir basbasa yazisiyorduk konudaKapatim o zaman .ss
Canım bence burada ipince bir ayrıntı var demek ki Kaan'ı takip ediyorum ki erkenden açmışım ama göremiyorsunuz ayrıntısızlar sizi
Teşekkürler melun
Demek ki takip edememişsin ben açmışımyoo bende gayet biliyordum nekadar mesaji var biz 2 saatir basbasa yazisiyorduk konuda
onu bende devamli takip ediyorum zaten
Teşekkür ederim abicim, hep birlikte inşallah
Napcan ki bu videoyu Zaten iki kişiler sana gerek duymazlarTeşekkürler melun
O anca havayı alır, kaptırır mıyım hiç bu hediyeyi