başlangıcında evet biraz katkın oldu ama Denizinde çok büyük bir katkısı varSayemde.😎
şuan sen yazmadan aklımdan bir sarkı sözu geçtide tam olmasada ucundan kenarından uyuyor durumumuzaÖzüme sözüme döndüm doğruyu yanlışı gördüm
başlangıcında evet biraz katkın oldu ama Denizinde çok büyük bir katkısı varSayemde.😎
şuan sen yazmadan aklımdan bir sarkı sözu geçtide tam olmasada ucundan kenarından uyuyor durumumuzaÖzüme sözüme döndüm doğruyu yanlışı gördüm
Hangisibaşlangıcında evet biraz katkın oldu ama Denizinde çok büyük bir katkısı var
şuan sen yazmadan aklımdan bir sarkı sözu geçtide tam olmasada ucundan kenarından uyuyor durumumuza
sonra Öm de yazarım azıcık sözlerini çevirip bize uyarlamam gerekiyorHangisi
sıfır performansla 400 mesaj yazmışım neremle yazdım anlamadım günde 20 dakika bakıyorum foruma
Girdiğin zamanları verimli kullanıyorsun demek ki, iyi ki aktif değilsin yoksa batıracakmışsın buraları.sıfır performansla 400 mesaj yazmışım neremle yazdım anlamadım günde 20 dakika bakıyorum foruma
Girdiğin zamanları verimli kullanıyorsun demek ki, iyi ki aktif değilsin yoksa batıracakmışsın buraları.
Nadir katıldığım cümlelerinden birisi. Ben de aynı taktiği uygulamak isterdim aslında ama yarışmaların içine çekiliyoruz sürekli, lanet olsunfazla aktif olunca zaten milletle saçbaş birbirimize giriyoruz az olsunda barışın ve huzurun hakim olduğu bir ortam olsun yeterki
ben ordan kurtardım kendimi en son @denizz19 in yarışmasında jüriydim geçen hafta baktım jürilikten kurtuluş yok düşündüm taşındım dedim cansu dere nasıl olsa gidici öyle bir laf yapayımki gidişim haklı sebeplere dayansın dedim cansuyu elerseniz artık jüri olmam benden zaten bıkmışlar koşturararak cansuyu elediler hem ben kurtuldum jürilikten hem onlar kurtuldu bendenNadir katıldığım cümlelerinden birisi. Ben de aynı taktiği uygulamak isterdim aslında ama yarışmaların içine çekiliyoruz sürekli, lanet olsun
Sen jüri kadromdasın 1 aylık maaş ödedim sanaben ordan kurtardım kendimi en son @denizz19 in yarışmasında jüriydim geçen hafta baktım jürilikten kurtuluş yok düşündüm taşındım dedim cansu dere nasıl olsa gidici öyle bir laf yapayımki gidişim haklı sebeplere dayansın dedim cansuyu elerseniz artık jüri olmam benden zaten bıkmışlar koşturararak cansuyu elediler hem ben kurtuldum jürilikten hem onlar kurtuldu benden
Gülmekten gözümden yaş geldi dedikleri bu olsa gerek
ay bitti aramızdaki sözleşmede sona erdi zaten ben sözleşmeli personeldim üç haftalığına anlaşmıştıkSen jüri kadromdasın 1 aylık maaş ödedim sana
Gülmekten gözümden yaş geldi dedikleri bu olsa gerek
Sen gidersen bir yanımız hep kırık kalır. Hem akustiğe kim kötü verecekay bitti aramızdaki sözleşmede sona erdi zaten ben sözleşmeli personeldim üç haftalığına anlaşmıştık
@vadikızı benden kurtulduğu için en son deve sipariş etmişti deve kesecekmiş kızSen gidersen bir yanımız hep kırık kalır. Hem akustiğe kim kötü verecek
keşke kurtulmasaydık sendenben ordan kurtardım kendimi en son @denizz19 in yarışmasında jüriydim geçen hafta baktım jürilikten kurtuluş yok düşündüm taşındım dedim cansu dere nasıl olsa gidici öyle bir laf yapayımki gidişim haklı sebeplere dayansın dedim cansuyu elerseniz artık jüri olmam benden zaten bıkmışlar koşturararak cansuyu elediler hem ben kurtuldum jürilikten hem onlar kurtuldu benden
bir gün gelir işte kötüler bile gidince insan üzülür böyle kötüler bile alışkanlık yapar ilginç bir durumkeşke kurtulmasaydık senden
kötü değilsinki, en azından ben seni öyle görmüyorum.bir gün gelir işte kötüler bile gidince insan üzülür böyle kötüler bile alışkanlık yapar ilginç bir durum