İyi ki alamamışsın oh olsun. .ssŞarkıma güzel puan veren arkadaşlarıma teşekkürler.
İlk 3'te yarışmacılara tebrikler bende kıl pay kaçırmışım.
Neyse sorun değil. .ss
Yok cidden önemli değil teşekkürler. Zaten yarışma boyunca dislike'ta @Çiğdem-'i geçerim.Toplu disten sonra toplu like yapayım da gönlünü alayım başkanımızın
2. hafta anketi yarın mı başlayacak ?Yok cidden önemli değil teşekkürler. Zaten yarışma boyunca dislike'ta @Çiğdem-'i geçerim.
Konuyu açtım. https://fav10.net/forum/threads/bu-Şarkı-benim-2-hafta.264351/2. hafta anketi yarın mı başlayacak ?
Aman siz yine finale gidersiniz.İyi ki alamamışsın oh olsun. .ss
Maşallah bu ne hız
1 hafta 1 bölüm anca ilerledik biraz hızlanmamız gerekiyor diye düşünüyorum.Maşallah bu ne hız
Yılan yılan konuşma .ss tabiki birinci olacazAman siz yine finale gidersiniz.
evet sonra @Çiğdem- oklava show yapıyor1 hafta 1 bölüm anca ilerledik biraz hızlanmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
Aman sen 1.olda yeter ki forumda kavga çıkmasınYılan yılan konuşma .ss tabiki birinci olacaz
La sen ne ara büyüdün bana laf çarpıyorsun bak bir gün yine buluşuruz büyük lokma ye küçük laf etAman sen 1.olda yeter ki forumda kavga çıkmasın
Buluşalım canım özledim seni ve sohbetini.La sen ne ara büyüdün bana laf çarpıyorsun bak bir gün yine buluşuruz büyük lokma ye küçük laf et
Asıl soru neden herkes sana sarkıyor.@mrt-06 bana sarkıyor bak sonra da Deniz niye böyle
Cazibe meselesi sen bilmezsinAsıl soru neden herkes sana sarkıyor.
2. hafta konusundan ankete de oy kullan.
Neden bilmeyecekmişim.Cazibe meselesi sen bilmezsin
Esracığıma selam olsun en kısa sürede gel kız sen yokken burayı çingene bir kız aldı