İtiraf etmen güzel yarın reyting yorumlarında ordan vururum.Acunum reklam vermiyorki yarışmayı rahatça izliyoruz izlemediğini belli ediyosun
Dah dur yıldızlar yarısıoyrda kıyk geçcektim ama yapmyaacam bu kinclikd eğil cnm n büyükd estekçine bielrek kötüülük ypatın bu sonuclar bitsin yıldızlaar yrısıyordaaa ve hftaya bu şaarkı benimde oklva kfana inicek sen kybettin @Bully
Vursan ne yazar göya 5 reyting alacaktıkİtiraf etmen güzel yarın reyting yorumlarında ordan vururum.
Sen kötü yorum yaptın diye puanını düşürecek kadar art niyetli birisi işte, halbuki ona kötü puan vermeyeceğini tahmin etmesi gerekirdi Neyse gözünden düşmesine sevindimDah dur yıldızlar yarısıoyrda kıyk geçcektim ama yapmyaacam bu kinclikd eğil cnm En büyük destekçine bielrek kötüülük ypatın bu sonuclar bitsin yıldızlaar yrısıyordaaa ve hftaya bu şaarkı benimde oklva kfana inicek sen kybettin @Bully
Ha 5 ha 7 reyting ne fark eder. 2 reytingin lafını yapma kanka.Vursan ne yazar göya 5 reyting alacaktık
2 reyting herşeyi belli eder hiçde az değil bir dizinin finallini tescillerHa 5 ha 7 reyting ne fark eder. 2 reytingin lafını yapma kanka.
sevmeyipte 2-3 versen sorun değil ama sevdiğin hlde bilerek kötü vermişsin cnm ben ön yrgım rağmen aaadaletli davranmamaa rağmen oyüzden cezanı bekleHaftaya 1 veririm bende MS'ye katılmam sen çok eleştirdin diye kötü verdim bu kadar iyi beklemiyordum özür.
2 reyting ikidir sayı olarak ele alırsak hiçbir şey. :2 reyting herşeyi belli eder hiçde az değil bir dizinin finallini tesciller
sevmeyipte 2-3 versen sorun değil ama sevdiğin hlde bilerek kötü vermişsin cnm ben ön yrgım rağmen aaadaletli davranmamaa rağmen oyüzden cezanı bekle