Iyy yine ne pislikler yaptın sen öyle
İğrençsin.Kötüpuan verene ekmek arası kullanılmış ve pis kondom resimleri gönderiyorum.
İğrençsin.
Yani 2 kere düşün bundan sonra. sanatına engel olmak istemem ama huyum kurusun böyleyim.
Yok sahnen kötüyse ben yine veririm kötü puanını geçerim de yine de iğrençsin tabii bunu da belirtmeden geçmeyeyim
İğrençleşme ekmek diyorsun bir de ya.Belki sana ekmeğin arasına at pisliği yada daha iğrenç resimler yollamak lazım yoksa şok etkisi yaratmıyor sende.
Belki sana ekmeğin arasına at pisliği yada daha iğrenç resimler yollamak lazım yoksa şok etkisi yaratmıyor sende.
İğrençleşme ekmek diyorsun bir de ya.
Ya senin gibi sempatik bir insana yakışıyor mu hiç böyle pislikler
Saçma saçma konuşma. Yani pisleşirsin de ekmeğin üzerinden çok iğrenç sözler söylüyorsun ve eğreti duruyor üzerinde. Yani komik durmuyorsun .ssBulunduğum konu bunu gerektiriyor. Senden kaynaklı yani.
Demek beni sempatik buluyorsun. Valla tatlı görünmek beni sinir ediyor o yüzden yapıyorum bunu.
Birde puan için..
Saçma saçma konuşma. Yani pisleşirsin de ekmeğin üzerinden çok iğrenç sözler söylüyorsun ve eğreti duruyor üzerinde. Yani komik durmuyorsun .ss
Alırım ayağımın altına seni valla .ssKes be akılda kalıcı tehditler ediyorum.
Alırım ayağımın altına seni valla .ss
Bulunduğum konu bunu gerektiriyor. Senden kaynaklı yani.
Demek beni sempatik buluyorsun. Valla tatlı görünmek beni sinir ediyor o yüzden yapıyorum bunu.
Birde puan için..
Bundan daha iyi yarışma mı bulacaksın kendine Neslihanı tanıtmak için daha iyi fırsat bulamazsın ..ssSen kimsin çekilirim yarışmadan.:s.s
Ama işe de yaramıyor bir de boşu boşuna ekmek arası pislik falan deyip günaha sokuyorsun kendini
Bundan daha iyi yarışma mı bulacaksın kendine Neslihanı tanıtmak için daha iyi fırsat bulamazsın ..ss
Aynen nereye gidiyon alışmıştık sana forumda .ssYeni devirde böyle demek Sanal günah
Bi sürü elimi eteğimi çekebilirim buradan bakalım kaç hafta 10 hafta dimi.
Aynen nereye gidiyon alışmıştık sana forumda .ss
Tüküreyim senin hayatına senin hayatın laylaylomHayat şartları işte.