Tamam etiket yaparsın gelecek hafta konusunda.Yok be google a sexy erkekler yazınca çıkıyor ayrıca jüri olursan mutlu olurum MS de mutlu edemedin burda et
@sokak sanati kimsin burda?
Tamam etiket yaparsın gelecek hafta konusunda.Yok be google a sexy erkekler yazınca çıkıyor ayrıca jüri olursan mutlu olurum MS de mutlu edemedin burda et
Geçen dilime dolanmıştı iyi ki attın, dinliyim şimdi.Allah aşkına söyleyin Sıla uçurmamış mı şarkıyı
Özledim diyerek yelkenleri suya indirdin ama daha çok çalışman lazımgıcık olmamı istememişmiydin ?
Tamam etiket yaparsın gelecek hafta konusunda.
@sokak sanati kimsin burda?
@batuhankaralar çok teşekkürler harika puan@batuhankaralar ın oyları geliyor sırada
Şener Şen 10
Mesut Akusta 9
Nur Fettahoğlu 8 (Hürrem’in ketçabını fazla ayarlayamamışlar)
Murat Yıldırım 7
Neslihan Atagül 6
Metin Akdülger 5
Sarp Akkaya 4
Demet Akbağ 3
Cansu Dere 2
Gonca Vuslateri 1 (Anne sahnesi, en sevmediğim)
Çok teşekkürler Batuşum. @batuhankaralar@batuhankaralar ın oyları geliyor sırada
Şener Şen 10
Mesut Akusta 9
Nur Fettahoğlu 8 (Hürrem’in ketçabını fazla ayarlayamamışlar)
Murat Yıldırım 7
Neslihan Atagül 6
Metin Akdülger 5
Sarp Akkaya 4
Demet Akbağ 3
Cansu Dere 2
Gonca Vuslateri 1 (Anne sahnesi, en sevmediğim)
Teşekkür ederim ablacımOyy asma o güzel yüzünü ben senide özledim yumucuğumm
İşte bu sebeple paylaşıyorum şarkıları ki müzik kültürünüz açılsınGeçen dilime dolanmıştı iyi ki attın, dinliyim şimdi.
Teşekkür ederim ablacım
Kes traşı da oyları paylaş ya.İşte bu sebeple paylaşıyorum şarkıları ki müzik kültürünüz açılsın
İşte bu sebeple paylaşıyorum şarkıları ki müzik kültürünüz açılsın
Bir gün birini sevip sonradan ayrıldınız mı ve hala ona söylemek istedikleriniz mi var o zaman bu nostaljik şarkı sizler için
Evet ben en baştan beri biliyorum zatendeniz ya ebru gündeşin şarkısı varya gönlümün efendisi varya onuda sıla yazmış ya
ben daha geçen öğrendim
Evet ben en baştan beri biliyorum zaten
@RüzgarGülü nün harikamsı oyları
Demet Akbağ 11
Nur Fettahoğlu 10
Şener Şen 9
Murat Yıldırım 8
Gonca Vuslateri 7
Sarp Akkaya 6
Mesut Akusta 5
Metin Akdülger 4
Cansu Dere 3