Çiğdem Kasım'ı napsın be tipsizin teki@Çiğdem- kasim a cellatlar gelirse ninja becerileriyle cellatlari etkisiz hale getirecekmiş@mrt-06 @destere @Bully @EFE UYSAL
Sana kaç kez ayar çektim beni bu diziye etiketleme diye, ancak gerçek biz istersek yorumlarımızla taçlandırırız bu konuyu o kadar.@Çiğdem- kasim a cellatlar gelirse ninja becerileriyle cellatlari etkisiz hale getirecekmiş@mrt-06 @destere @Bully @EFE UYSAL
Erkek bulmus da ayrim mi yapiyor çikinell:eekÇiğdem Kasım'ı napsın be tipsizin teki![]()
Ünal kaplan gibi hadsiz diyorum sana ancak.ssSana kaç kez ayar çektim beni bu diziye etiketleme diye, ancak gerçek biz istersek yorumlarımızla taçlandırırız bu konuyu o kadar.![]()
@Çiğdem- standartları olan güzel bir kız, yedirmem kendisini sana.Erkek bulmus da ayrim mi yapiyor çikinell:eek
Ünal kaplan gibi hadsiz diyorum sana ancak.ss
Çiğdem Kasım'ı napsın be tipsizin teki![]()
hahah aa bu konuda emrenin bu iftiraları etiekt gelmemiş sen etiekt yağınca geldi @BullyErkek bulmus da ayrim mi yapiyor çikinell:eek
Ünal kaplan gibi hadsiz diyorum sana ancak.ss
Düşmanımın düşmanı dostumdur ayoll burusuk kösemin yanındayım bu seferAy resmen büyü yapmiş çikinella 😱
Ay heyecan tavan
Kösem sultanimizin kiyafeti cok. GüzelDüşmanımın düşmanı dostumdur ayoll burusuk kösemin yanındayım bu sefer![]()
![]()
![]()
Muratım kazımı gebertecek galiba ayollKösem sultanimizin kiyafeti cok. Güzel![]()
Daha 3 yil var kasimla beyazitinMuratım kazımı gebertecek galiba ayoll![]()
Aboo bölüme bak be kasımı kapadı valla murat aboo![]()
Kösem sultanimiz haftaua sizin oglani kaziğa oturturhapis ettik kazımı![]()
![]()
![]()
Kösem sultanimiz haftaua sizin oglani kaziğa oturtur![]()
Sonunda murat oğlan ölecek
Sonunda murat oğlan ölecek![]()
Kiz murat 1640 ta ölüyor kösem sultanimiz 1651 de kudurun @Çiğdem- leÇok bekle senhem o gelip sana ödül verecekmiş daimi izleyicisi olduğun
için![]()
Kiz murat 1640 ta ölüyor kösem sultanimiz 1651 de kudurun @Çiğdem- le![]()
Muradin memelerle fantezileriniz kisa sürecek yaniNiye kuduralım ayol biz Farya düşünsün bunu