Suzi'nin adı aynı sahnede Alparslan, Hızır ve İlyasla birlikte geçince @Çiğdem- çikinellasının tansiyonu düşmüş, fenalaşmış
Çiğdem bu üçlüyü seviyor demek ki zararsizlarmeryoş üçlü fantaziye girişecek sanırım![]()
hhaahah çocuğu yasındakı oğlana sulanıyor geldi reytinglerimizede düşürdü zaten ayollmeryoş üçlü fantaziye girişecek sanırım![]()
Totalde artmiş ab de düşmüş pis.ss ayrica alparslan seni. De çocuğun yasindahhaahah çocuğu yasındakı oğlana sulanıyor geldi reytinglerimizede düşürdü zaten ayoll
![]()
.A
Geçen sene Emre EDHO izleyecek, hemde fragman, yorum, sahne konularını açacak deselerdi gülerdim.hhaahah çocuğu yasındakı oğlana sulanıyor geldi reytinglerimizede düşürdü zaten ayoll
![]()
.A
aslında gerçek hayatta yasıt gibiler ama dizide 25 yasında oynuyorTotalde artmiş ab de düşmüş pis.ss ayrica alparslan seni. De çocuğun yasinda![]()
Hadsiz biz edho- paramparça vb. Youtubeden hizlandirilmis izliyorduk zatiGeçen sene Emre EDHO izleyecek, hemde fragman, yorum, sahne konularını açacak deselerdi gülerdim.
![]()
Neden hiç yorumunu göremedim acaba.Hadsiz biz edho- paramparça vb. Youtubeden hizlandirilmis izliyorduk zati)
hahahah ayy bölüm yorum sayfasıda en yüksek mesajlı yazıldı cnm @xemrexxx ten faydanmaya devam edecez inş haftayada malesef meryem yakısmıs roluneGeçen sene Emre EDHO izleyecek, hemde fragman, yorum, sahne konularını açacak deselerdi gülerdim.
![]()
yorum konumuz mesaj gördü uzun aradan sonra
Gereksiz tartismalardan uzak durmak icin çok kiymetli yönetimimiz yasaklamişti ay daha aldigi karari bolmiyor.ss ayrica meryem çakirbeyliyi hep övdüm mesajlarimda varNeden hiç yorumunu göremedim acaba.)))))
atv nin reklam jinglenda deniz çakir- meryoşum- oktay keltoşu diye gidiyor 2.sirada meryoşumyorum konumuz mesaj gördü uzun aradan sonra
meryem konuktu güy ama jenerikte tarık ünlüoğlu en son tek açıklanıyordu ve tarık ünlüoğlu diye meryemde tarıktan sonra tek geldi artık jenerikte ilk sıra hariç en son tek gelende başrol sayılıyor bu kadın başımıza kalıcak![]()
![]()
@xemrexxx
Gereksiz tartismalardan uzak durmak icin çok kiymetli yönetimimiz yasaklamişti ay daha aldigi karari bolmiyor.ss ayrica meryem çakirbeyliyi hep övdüm mesajlarimda var
atv nin reklam jinglenda deniz çakir- meryoşum- oktay keltoşu diye gidiyor 2.sirada meryoşum![]()
başrol gibi birşey oldu şuan sanırım zaten sanemin etkinliğide bitti gibi meryeme dizide çok önem veriliyor şuan
Bence vadi gibi olcak hizir postalanip alparslan öne cikarilacak seneye oktayla deniz şutlanabilir meryosum- ünal- alpatslan cephesi tutulursabaşrol gibi birşey oldu şuan sanırım zaten sanemin etkinliğide bitti gibi meryeme dizide çok önem veriliyor şuan![]()
![]()
yakışmışmı atacan![]()
![]()
![]()
en fazla sezon sonuna kadar kalır ayoll gelecek sezona kalıcağını sanmıyorum eşkiyada tekrar ünlenip sonra başrol baska diziyle anlasıcakBence vadi gibi olcak hizir postalanip alparslan öne cikarilacak seneye oktayla deniz şutlanabilir meryosum- ünal- alpatslan cephesi tutulursa![]()
İste sene sonu ayrilir ama alparslan öne çikarsa oktayini da şutlarlar belki kaliren fazla sezon sonuna kadar kalır ayoll gelecek sezona kalıcağını sanmıyorum eşkiyada tekrar ünlenip sonra başrol baska diziyle anlasıcak![]()
![]()
![]()
Ayy vlla sanemi şutlarsalar eğer meryem kalıcı olucak demektir ikisinide aynı anda kalıcı tutmazlarİste sene sonu ayrilir ama alparslan öne çikarsa oktayini da şutlarlar belki kalir![]()