MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

@Doğu oyları
12- Neşet Ertaş
11- Sibel Can
10- Cem Karaca
9- Candan Erçetin
8- Deniz Seki
7- İrem Derici
6- Fettah Can
5- Shakira
4- Gökhan Türkmen
3- Ariana Grande
2- Nilüfer ve Feridun Düzağaç
1- Ziynet Sali - Başrol
Güneş @Doğu'dan doğar, bu kadar kasıtlı kötü oydan sonra güneş gibi doğdun. Çok teşekkürler. :love1:

Şarkı pek vurucu değildi ama ortanın üstünde puan verdim, haftaya daha iyi puan alırsın diye düşünüyorum :)

Aslında Ziynet'e 1 verecektim ama ikinci dinlememde haksızlık yapmayayım dedim, Sibel Can'ın tarzı bana göre değil sorry :A
Ahdım olsun haftaya seni elemek için komplo kuracağım.

@batuhankaralar kıçında barut patlasın.
1352799_oec04.jpg

@dreamy oyları
12 puan Cem Karaca
11 puan Gökhan Türkmen
10 puan Shakira
9 puan Ariana Grande (Elenmemeli)
8 puan Sibel Can
7 puan Nilüfer
6 puan Neşet Ertaş
5 puan Candan Erçetin
4 puan Ziynet Sali
3 puan İrem Derici
2 puan Fettah Can
1 puan Deniz Seki

Burası survivor. Buraya kazanan kaybeden var. Gerçek bir şey bu. İtibarın söz konusu..
İyi de yapabileceğim bir şey yok. Ben sanatçıya veya kişiye bakmadığımı söyledim zaten her zaman. O hafta hangi şarkı benim kalite kıstasıma göre kulağıma iyi gelirse o yüksek alır. Meseleyi kurcalamaya gerek yok. :)

Elenmem heralde ama verilen puanlara şaşırmaya devam ediyorum. Gelecek hafta oylarken dikkat ederim artık bende fanlığımı bir kenara bırakırım. :D

Şarkı pek vurucu değildi ama ortanın üstünde puan verdim, haftaya daha iyi puan alırsın diye düşünüyorum :)

Aslında Ziynet'e 1 verecektim ama ikinci dinlememde haksızlık yapmayayım dedim, Sibel Can'ın tarzı bana göre değil sorry :A
Senin herifin tarzı da bana uygun değil ama şarkı güzel olunca iyi puan veriyorum, sözde "benim tarzım" değil deyip kafadan puan vermeyi bırakın çünkü güzelim şarkılara haksızlık oluyor. :)

@MayısKralı oyları
1 Sibel Can - Hançer 9
2 Gökhan Türkmen - Bitmesin 7
3 Ariana Grande - One Last Time 4
4 Ziynet Sali - Başrol 10
5 Nilüfer ve Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri 5
6 Candan Erçetin - Unutma Beni 1
7 Deniz Seki - Dile Kolay 2
8 Fettah Can - Sana Affet Yakışır 8
9 Cem Karaca - Islak Islak 11
10 Neşet Ertaş - Ah Yalan Dünya 3
11 Shakira ft Pitbull - Rabiosa 6