- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Puan durumunda benim şarkıcımın puanını göstermemiş yemişş şarkıcımı bee
Abla son sıraları göstermiyor işte heyecan olsun diye sen de son sıralardasın
Puan durumunda benim şarkıcımın puanını göstermemiş yemişş şarkıcımı bee
Önemli değil ya bende merak ettiğim için sordum Mustafa isminiMustafa @RüzgarGülü olması lazım. Bugün onu çok andık özelden @mrt-06 ile karıştı Mehmet.
Şarkı gibi diziyide ilk defa duydum ayoll @BullySöhret dizisindeki bu sahne Cem Karacanin muhtesem yorumuyla beni uzun sure etkisinde birakmisti iste o sahne .
50. saniyeden itibaren izleyebilirsiniz @Çiğdem- @Bully (gerci sarkiyi begenmediginiz icin anlamazsiniz siz ) @batuhankaralar
vurulma sahnesi baya uzmustu
Sonuçlarda berbat gidenlere öyle yapıyor senlik bir durum yoktur yani.
Önemli değil ya bende merak ettiğim için sordum Mustafa ismini
sen ozaman daha bebeklerle oynuyordun demek ben hayata erken atildigim icin oyuncaklarla oynama yasim cok erken son bulmustuŞarkı gibi diziyide ilk defa duydum ayoll @Bully
Abla son sıraları göstermiyor işte heyecan olsun diye sen de son sıralardasın
Bu diziyi izlerdim ben zaman zaman, sahneyi de hatırladım şimdi ama şarkı cidden kötü yani üzgünüm.Söhret dizisindeki bu sahne Cem Karacanin muhtesem yorumuyla beni uzun sure etkisinde birakmisti iste o sahne .
50. saniyeden itibaren izleyebilirsiniz @Çiğdem- @Bully (gerci sarkiyi begenmediginiz icin anlamazsiniz siz ) @batuhankaralar
vurulma sahnesi baya uzmustu
Ne ara andık be.Mustafa @RüzgarGülü olması lazım. Bugün onu çok andık özelden @mrt-06 ile karıştı Mehmet.
Kaç yılıydı bu dizi 95 yılı itibariyle hatırlıyorumsen ozaman daha bebeklerle oynuyordun demek ben hayata erken atildigim icin oyuncaklarla oynama yasim cok erken son bulmustu
Total.Bu diziyi izlerdim ben zaman zaman, sahneyi de hatırladım şimdi ama şarkı cidden kötü yani üzgünüm.