yine kısa özet verirler herhalde
kösem sultanımız bıçaklanıyor bu haftabu işe kıskanç hogatha @Çiğdem- ; şova ihanet eden son kale olan muhteşemin düşmemesine elemlenen @mrt-06 ve olmamış kösem beroşun fanı sokak totoşunun ortak işi gibi .ss Ekli dosyayı görüntüle 52959
sorma o cücük memoş da hain çıktı biz onu mektebe yazdırmıştık .ssEvet bıçaklanıyor hemde o çocuk tarafından babasını öldürtmüştü kösem
sorma o cücük memoş da hain çıktı biz onu mektebe yazdırmıştık .ss
sus kız onun babası haketmişti ölmeyi.ss bak bu oğülan da köseme gelecek diyolla @Çiğdem- iyice kabarırmektebe yazdırdı da çocuğun babası öldü bea

sus kız onun babası haketmişti ölmeyi.ss bak bu oğülan da köseme gelecek diyolla @Çiğdem- iyice kabarırEkli dosyayı görüntüle 52961
çok deidkodu var sen bile oynayabilirmişsin kösemde büyücü cadoloz nine olarakserkan mı gelecekmiş köseme
çok deidkodu var sen bile oynayabilirmişsin kösemde büyücü cadoloz nine olarak![]()
Bu adam kim beeesus kız onun babası haketmişti ölmeyi.ss bak bu oğülan da köseme gelecek diyolla @Çiğdem- iyice kabarırEkli dosyayı görüntüle 52961
hahah aa bu göbekliyi görmüştüm hatırladım
kız bak melek babaanne aman @vadikızı teyze cadolozu 6-7 mesaj yazmış sen2 mesajda kaçıyon yolarım seni .sshahah aa bu göbekliyi görmüştüm hatırladım
aa neyse ben çıkıyorum son oyları toplamam gerekiyor vakit hemen gelir![]()
oyları toplıyayım 21:00 gibi gelirimkız bak melek babaanne aman @vadikızı teyze cadolozu 6-7 mesaj yazmış sen2 mesajda kaçıyon yolarım seni .ss