Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Eleme Gecesi

@Çiğdem- yarismadan cekildim diyor ama umarim cekilmez ve ben elenmis olurum :A

bu yarışmanın kaderi kötü heyecanı öldürüyorlar resmen şöyle birini gönül rahatlığıyla eledikten sonra halay çekemedim bir türlü hep son anda zırt pırt bir açıklamayla elenen paçayı kurtarıyor lanet olsun yarışmaya :))

bu yarışmanın kaderi kötü heyecanı öldürüyorlar resmen şöyle birini gönül rahatlığıyla eledikten sonra halay çekemedim bir türlü hep son anda zırt pırt bir açıklamayla elenen paçayı kurtarıyor lanet olsun yarışmaya :))
Yarisma basladi ama yarismaya bakan yok :A

@batuhankaralar benim sucum ne basmissin olmamislari :A
bizi temsil ediyorsun ya bize olan nefretini sana yansıtıyor işte başta mayıs böcüğü neden puanları açıklamaktan kaçındı şimdi anlamışsındır durumu negatif enerjinin kendisinden toplanmasından korktu :)) onun yerine sen puanları açıklayıp milletin stres topuna döndün canı sıkılan sana saldırır ne güzel :)

bizi temsil ediyorsun ya bize olan nefretini sana yansıtıyor işte başta mayıs böcüğü neden puanları açıklamaktan kaçındı şimdi anlamışsındır durumu negatif enerjinin kendisinden toplanmasından korktu :)) onun yerine sen puanları açıklayıp milletin stres topuna döndün canı sıkılan sana saldırır ne güzel :)
ilk ve sondu bugunki sunumum.

İyi puanlara harika verip kötü puanlara da beğendim vermek olmaz :A Yoksa sunuma harika verdim bile :A

@dosimosi sunumum nasıl diye bir anket yapmadıki harika dediğini nerden anlasın ? :) senin ona tepkini anca puan açıklayınca görebiliyor onlardanda hayır yok? kızın psikolojisini bozdun resmen :) yarışmayı bırakıyorsa senin yüzündendir :)

İyi puanlara harika verip kötü puanlara da beğendim vermek olmaz :A Yoksa sunuma harika verdim bile :A
gözluk taksaydin bari olmamis yerine :)

çabuk pes ettin ama, ben bir üç hafta falan en azından katlanırsın diye düşünüyordum :) istifa erken geldi sürpriz oldu yani :)
istifa yok. jurilige devam ama bugunki cabalarimi yapmayacagim artik. bugun yine bazi gunler gibi cok yogun oldugum bir gundu, temizlik yemekler misafir ve puanlama listeler yordu :)

@MEnes sen neyi inceliyorsun sessizce? sen yarışıyormuydun burda :) inşallah sen elenirsin:) zaten duruma bakılırsa her hafta boşuna puan veriyoruz kimsenin elendiği yok herkes çekirge gibi zıplayıp duruyor :) bu haftada @eskici elendiği halde elenmemiş ? :)

@MEnes sen neyi inceliyorsun sessizce? sen yarışıyormuydun burda :) inşallah sen elenirsin:) zaten duruma bakılırsa her hafta boşuna puan veriyoruz kimsenin elendiği yok herkes çekirge gibi zıplayıp duruyor :) bu haftada @eskici elendiği halde elenmemiş ? :)
Yok la ben juriyim öyle sonuçlara bakayım dedim. :A Yarışacak durumum yok şu zamanlarda. Zaten vizelerim başlıyor Pazartesi, 1 hafta boyu pek uğrayamayacağım. :A

ay bende sana hep takiyordum :) bende olmamisi sevmiyorum

gözlük neden rahatsız ediyor şimdi biri yolda yürürken sana tokat atıp kaçsa arkasından koşup sende tıokadı yapıştırırsın ama yolda giderken biri sana kötü kötü baksa saldırmak için bahanede bulmazsın çünkü yetersiz bir olumsuz eylem gerçekleşmiş . içinde ukte kalır öyle sinirlenip gitmek zorunda kalırsın ? :)
işte burda gözlük o kötü kötü bakma olayıyla denk düşüyor :)

Yok la ben juriyim öyle sonuçlara bakayım dedim. :A Yarışacak durumum yok şu zamanlarda. Zaten vizelerim başlıyor Pazartesi, 1 hafta boyu pek uğrayamayacağım. :A

boşver sonuçlarla ilgilenme zaten kimsenin elendiği yok iki çift laf yap daha iyi :))

@Bully bugunki hal ve tavirlarini temiz sayfamiz bile temizlemeyecek. bunlar sana su elektirik yol olarak Gökhanina geri dönus olarak gelecek 😉