Diriliş "Ertuğrul" 67. Bölüm Yorumları

Halime ile Aslıhan kurtuldu

Bölüm yine çok iyiydi. Oh ya ilk 3 bölümde tirsmistim bu sezon kötü mü olacak diye ama 65ten itibaren toparladı.yine önceki bölümün reytinglerini alırız. Amanda gerçeği söyleyemeyecek bnce keşke soylese

Bölüm yine çok iyiydi. Oh ya ilk 3 bölümde tirsmistim bu sezon kötü mü olacak diye ama 65ten itibaren toparladı.yine önceki bölümün reytinglerini alırız. Amanda gerçeği söyleyemeyecek bnce keşke soylese
Ural desifre olmaz heyecan olsun fitne olsun :A

Bölüm çok güzeldi çok beğendim Hayme ana Halime sultan beni ağlattı valla ya

Diğer bölüm biraz hafif olacak herhalde.pek bir heyecan alamadım fragmandan.olen kim onu anlamadım. Aslıhan Ertuğrul meselesinde umarım civimadan biter:Apek gerek yok bence o olaya

Sezon başlarken çikonun favorisi Dev'di ama adam cazgırın ameleliğini yapıyor @Çiğdem- :A
No 309 ile alakam yok benim. :D Bu sezonun atmosferi ilgimi çekmedi hanlı pazarı falan. düşman karakterlerde ilgi çekici değil yani ürkütücü olmamlılar ama hiç heyecanlanmıyorum izlerken. :D
cazgır ve dev karakterlerine serbest ayrıdan sahneler yazsalar simondan daha ilgi çekici olur ayoll :F :F :F

ama dizininde hakkını yemeyelim ilk 2 bölüm bende eleştirdim ama son 3 bölümdür dizi toparlandı şuan büyükbir keyifle tekrar hiçbir sahneyi kaçırmadan izliyorum yarın 15 reytingleri yine görücez :Z:Z:Z

@EFE UYSAL

cazgır ve dev karakterlerine serbest ayrıdan sahneler yazsalar simondan daha ilgi çekici olur ayoll :F :F :F

ama dizininde hakkını yemeyelim ilk 2 bölüm bende eleştirdim ama son 3 bölümdür dizi toparlandı şuan büyükbir keyifle tekrar hiçbir sahneyi kaçırmadan izliyorum yarın 15 reytingleri yine görücez :Z:Z:Z

@EFE UYSAL
Aksiyon önemli tabi :A