Esra Bilgiç müthiş gelişmiş çağ atlamış
Haftaya yine heyecan tavan.Şimdi ben yazacaktım Esra müthiş yaa
Haftaya yine heyecan tavan.
Ural yine kurtarır paçayıEvet bakalım Amanda neler diyecek neler olacak
Ural yine kurtarır paçayı
Ural desifre olmaz heyecan olsun fitne olsunBölüm yine çok iyiydi. Oh ya ilk 3 bölümde tirsmistim bu sezon kötü mü olacak diye ama 65ten itibaren toparladı.yine önceki bölümün reytinglerini alırız. Amanda gerçeği söyleyemeyecek bnce keşke soylese
Diğer bölüm biraz hafif olacak herhalde.pek bir heyecan alamadım fragmandan.olen kim onu anlamadım. Aslıhan Ertuğrul meselesinde umarım civimadan biterpek gerek yok bence o olaya
Sezon başlarken çikonun favorisi Dev'di ama adam cazgırın ameleliğini yapıyor @Çiğdem-
cazgır ve dev karakterlerine serbest ayrıdan sahneler yazsalar simondan daha ilgi çekici olur ayollNo 309 ile alakam yok benim. Bu sezonun atmosferi ilgimi çekmedi hanlı pazarı falan. düşman karakterlerde ilgi çekici değil yani ürkütücü olmamlılar ama hiç heyecanlanmıyorum izlerken.
Aksiyon önemli tabicazgır ve dev karakterlerine serbest ayrıdan sahneler yazsalar simondan daha ilgi çekici olur ayoll
ama dizininde hakkını yemeyelim ilk 2 bölüm bende eleştirdim ama son 3 bölümdür dizi toparlandı şuan büyükbir keyifle tekrar hiçbir sahneyi kaçırmadan izliyorum yarın 15 reytingleri yine görücez
@EFE UYSAL
aksiyonu görüyoruz 3 haftadır şuan yeniden çok memnunum dizimizden zaten final sezonu belirli bir çizgide devam etsinler yeter ayollAksiyon önemli tabi
Filmde olacak Simon hala çok salak ve pasif, Maria daha akıllı.aksiyonu görüyoruz 3 haftadır şuan yeniden çok memnunum dizimizden zaten final sezonu belirli bir çizgide devam etsinler yeter ayoll
noyanıda filmde görücez galiba
simondan umudum zten yoktu ayoll köpek bu bölüm simonu fırçalıyor simonda hazmediyor bunu noyan köpeğe karşı çıkıyordu simonu bu bölüm baya ezdilerFilmde olacak Simon hala çok salak ve pasif, Maria daha akıllı.
Noyan hatırla bıçak çekti Köpeğe Simon korkak Uralda yanındasimondan umudum zten yoktu ayoll köpek bu bölüm simonu fırçalıyor simonda hazmediyor bunu noyan köpeğe karşı çıkıyordu simonu bu bölüm baya ezdiler
aa ural şuan benim kötü adamlarda favorim ayollNoyan hatırla bıçak çekti Köpeğe Simon korkak Uralda yanında