Kardeş şakıya oyumuz kızlar bizi dinlerler şarkısı favorimdir@Felon Geçen hafta 1 vermiştin bu hafta tam puan vermişsin şaşırttın beni valla hiç beklemiyordum eyvallah![]()
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş şakıya oyumuz kızlar bizi dinlerler şarkısı favorimdir@Felon Geçen hafta 1 vermiştin bu hafta tam puan vermişsin şaşırttın beni valla hiç beklemiyordum eyvallah![]()
cik aradan fesat 😛Sunucu olarak hemen ayrdımınıza kosuyorum 3 vermişti![]()
Valla elenmezsek final puanı alırım zaten malum Minnet Eylemem@Felon ben sana bu kadar iyi vermedim galiba haftaya bir ayar çekelim sahip çıkalım Eşkıyaya İlyasa![]()
iyide ben sarkini dinlerken verecegim puani yazmistim hatta ayni mesajda yazdigim gibi 2 puan fazla verip kiyak gectimbu gece kapına cellatlar geldiği vakit anlarsın fikrimizi![]()
Tam da dönecek zamanı bulmuş.ss
Niye minnet eylememle geliyorsun ki bence Ahmet Aslan'ın daha çok şarkısı var iddialı şarkıları harcamaValla elenmezsek final puanı alırım zaten malum Minnet Eylemem
Lanet yaaaaSON 1 OY KALDI BİRAZDAN BAŞKANIMIZ @destere ELENENİ FİNAL PUANI ALANLARI 1.OLANI HEPSİNİ BELİRLEYEN OYLARYLA GELECEK
@forumdash OYLARı
1 puan Ahmet Aslan
2 puan Cem Karaca
3 puan Sibel Can
4 puan Deniz Seki
5 puan Ferdi Tayfur
6 puan Yüksek Sadakat
7 puan Gökhan Türkmen
8 puan Neşet Ertaş
9 puan Fettah Can
10 puan Aynur Aydın
11 puan Haluk Levent
12 puan Ziynet Sali (Rihanna Shut up 'nd Drive çakma klibi)
13 puan İrem Derici
14 puan Ariana Grande
15 puan Pitbull
16 puan ajda Pekkan
17 puan Nilufer
18 puan Candan Erçetin (Muhteşem muhteşem muhteşem)
gereken destegi veririm. sevmedigim sarkilar bile yuksek aliyorsa digerlerini dusunemiyorumGökhan Türkmen kalite demektir forum da saolsun kaliteden anlıyorBu sefer final yetmez ama kazanmamız şart
![]()
bu arada verdiğin klipler yüzünden başkanlık görevimi yeterince yerine getiremiyorum hogatha bizi oyacak
Bunla potadayız bir tanıtmak lazım ahmet aslanı iyice minnet eylememden daha güzelleri var '' tanımadığım ten '' giresunun içinde '' ''susarak özlüyorum '' gibiNiye minnet eylememle geliyorsun ki bence Ahmet Aslan'ın daha çok şarkısı var iddialı şarkıları harcama![]()
Umarım elenmezsin Susarak Özlüyorum da çok şahanedir mesela.Bunla potadayız bir tanıtmak lazım ahmet aslanı iyice minnet eylememden daha güzelleri var '' tanımadığım ten '' giresunun içinde '' ''susarak özlüyorum '' gibi