durumlar nasil? daha sutlanmayacakmisin ?
Final puanı için yarışıyoruz şuan ilk 5'deyim.
@Harunnn60 teşekkür ederim.
durumlar nasil? daha sutlanmayacakmisin ?
Gökhanin yarismacisinimi diyon? o sesdekiEmre Sertkaya'dan dolayı severim onu da.
Neyse sana iyi puan vermeden elenmeni istemem, bu yüzden kullan tabii hemen.
ben burda takıldım siz hangi sayfadasınız şu anVe potansiyel ikili sahnede. Az şenlensin meydan bu arada boy ortalaması ikisinin 1.54
Duygu_Sömürüsü_exe loading %76....Aaa @Çiğdem- in dediği doğru elin olmayan ülkelerinde sürünüyorum .ss
Tşk @cevaa@cevaa oyları
18 Deniz Seki - Bu Sevda Bu Şehre Sığmaz
17 Ajda Pekkan - Arada Sırada
16 Pitbull ft Shakira - Get ıt Started
15 Ziynet Sali - Bizde Böyle
14 Sibel Can - Soner Sarıkabadayı - Son Vapur
13 Nilüfer - Mor Menekşe
12 Ferdi Tayfur -Sevdalılar Beni Anlar
11 İrem Derici - Neredesin Sen
10 Aynur Aydın - Yok Oldum Ben
09 Cem Karaca - Uryan Geldim
08 Haluk Levent - Yollarda Bulurum Seni
07 Yüksek Sadakat - Onlar Bizi Dinlerler
06 Neşet Ertaş - Usandım Bu Canımdan Aman Aman
05 Ahmet Aslan - Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler
04 Ariana Grande - Rolling ın the Deep
03 Fettah Can - Yalnızlık
02 Gökhan Türkmen - Dene
01 Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor
bilseydim böyle iyi gidecen 5 puan verirdim. bak bosa gitti. senin acindan kötu oldu
sabaha kadar boş boş takılıyorsun buralarda görende işin var sanar bekız hadi gece yarısı olacak bitir şu yarışmayı acunu geçtin reytingi görünce.ss
Ferdiye deme banaAy heyecan dorukta bi ben vuruyorum Ferdiye bir ferdiş vuruyor. Çok rekabetli bir ortam.
bilseydim böyle iyi gidecen 5 puan verirdim. bak bosa gitti. senin acindan kötu oldu
Evet o şarkısına bakmadan puan hatta tam puan veren benimNeşet Ertaş seviliyor bir de, şarkısına bakmadan puan verenler var yandık ki ne yandık. ss
Neşet Ertaş seviliyor bir de, şarkısına bakmadan puan verenler var yandık ki ne yandık. ss
Ben seviyorum beni ayakta tutanlardan@dreamy den yarışmacı olarak kurtuldukta jüri olarakta kurtulsak süper olacak
Evet, Minnet Eylemem şarkısını söylüyordu benim de favorimdiGökhanin yarismacisinimi diyon? o sesdeki