Ayy sen adminsin ben senin mesajlarını nasıl değiştireyim bir de iftira atıyor .ssMesajlarımı niye değiştiriyorsun bu ağır suç.
Ayy sen adminsin ben senin mesajlarını nasıl değiştireyim bir de iftira atıyor .ssMesajlarımı niye değiştiriyorsun bu ağır suç.
@mrt-06 sen misin yoksa?Ayy sen adminsin ben senin mesajlarını nasıl değiştireyim bir de iftira atıyor .ss
Kırgın Çiçekler & 46 oylamasında benim de bir mesajımı değiştirmişti, şunun yetkilerini kısıtla da rahatlayalım, forum hayrına bir şey yaptığı yok zaten anca zarar.@mrt-06 sen misin yoksa?
Ayy bunu da gören forumu kurtardı sanır ben olmasam insanlar sus pus oturur @batuhankaralar @MasacRE- bugün pazartesi dile gelip sohbet ediyorlarsa sayemdedir @OzaN da görsünKırgın Çiçekler & 46 oylamasında benim de bir mesajımı değiştirmişti, şunun yetkilerini kısıtla da rahatlayalım, forum hayrına bir şey yaptığı yok zaten anca zarar.
Entrika benim işim konu sinek avlar diyenlere ben tek yeterim deyince gülüyorlar. Aha dizi başlamadan TT oldukBen böyle B sınıfı entrikalar çevirmem. @denizz19 adminimiz hala beni tanıyamamış.
Ona özenti denmez canım anmak denir.Hababam Sınıfına özenti Ama bu sefer birden fazla çocuk gülüyor
Banu'yu sana göndermek lazım saçını başını yolardın ne güzelGeldimm @denizz19 yoruma geçelim banuuuuuuu sen nasıl bir kadınsınn 3 çocuk doğurdum hayatım mahvoldu diyo birdee kızım seni vururum bennn kaderi senmi büyüttün be o nasıl konuşma manyak karı töbe töbe
mertten sıkıldım bu işin sonu nereye varıcak merakla bekliyorum
defnenin yakalanması konunun uzamaması çok iyi oldu bakalım bölüm devamında neler olacak😉
Banu'yu sana göndermek lazım saçını başını yolardın ne güzel
Ne güzel kavga ediyorlarvallaha yolardım bu ne beee @Çiğdem- i de alırdım yanıma oklavası ile
kafasına kafasına vururdu
Frenlerini bozdu arabanın Kemal'den kurtuluyoruz bu sefer @DarkLeqenD
Şu Kemal'in gülüşü bile uyuz aman yarabbi Büşra da bindiHemen sevinme daha kurtulmayız ondan yaa
Şu Kemal'in gülüşü bile uyuz aman yarabbi Büşra da bindi
Ayy bi de ölmesin Büşrabende onu yazmaya geliyordum büşrada bindi ya off kıza birşey olmasa bari