Bence bunun oylarını iptal et.
ben co-adminim haddini bil diyor sanaBir insana "bu" diye hitap edilmesini hiç sevmem! Bir ismim var sayın Ozan artı olarak nickim de var.
Bence bunun oylarını iptal et.
ben co-adminim haddini bil diyor sanaBir insana "bu" diye hitap edilmesini hiç sevmem! Bir ismim var sayın Ozan artı olarak nickim de var.
Gitme kanka Ziynet yok artık ama Gökhan var, desteğin önemli bizim için.Ziynet elendiyse ben giderim buralardan
haftaya 1 hit şarkısı daha varmıs @OzaN ın bence iyi olmuş şutlanmasıModel kalsa iyi olurdu en iyi şarkisini kullanmisti haftaya giderdi
ASIL ONUN ŞARKISI KALMADI ÇEYREKTE GİDERİM DİYORDUÖteki merve özbey olaydi
@Tolstoyevski gözlüğünü atmış sana bende 1.ciyim körmüsün diyor
@tolgab Ozan'da elendi yani Model
Sezin yeriniz ayri kardesim bu haftalik giderim dedim yoksa haftaya gelip yine Gökhan'a destegimi verecem tabii ki deGitme kanka Ziynet yok artık ama Gökhan var, desteğin önemli bizim için.
röportaja çıkmıyormusun çok ayıpBu sezon zaten hiç eğlenceli değildi gelecek sezon SILA ile gelip şampiyonluğu göğüslerim yine.
Teselliye ihtiyacım yok röportaj falan da vermem o ne öyle ezik insanlar gibi
Röportaj verirsem altından kalkamaz kimse :röportaja çıkmıyormusun çok ayıp
Sezen'e 1 bana 7 verseydin işler değişiyordu .SsNasıl bi oy kullandıysam @xemrexxx elenmekten kurtuldu, @Bully ile @OzaN sinir krizi geçirdi, @Tolstoyevski şoka girdi. Buna farkı biz diyoruz. @Çiğdem-
Nasıl bi oy kullandıysam @xemrexxx elenmekten kurtuldu, @Bully ile @OzaN sinir krizi geçirdi, @Tolstoyevski şoka girdi. Buna farkı biz diyoruz. @Çiğdem-
daha iyi seni rptortaja kesin alıyoruz ozaman @denizz19Röportaj verirsem altından kalkamaz kimse :
Sezen'e 1 bana 7 verseydin işler değişiyordu .Ss
Bence şarkın çok iyiydi Deniz, Ziynet'in en sevdiğim şarkılarından biri hiç eleneceğini düşünmemiştim.Röportaj verirsem altından kalkamaz kimse :
Sezen'e 1 bana 7 verseydin işler değişiyordu .Ss
senden kurtulsaydık keşkeay neyse kapanışı yapayım artık @Çiğdem- anlamasın diye ingilizce yazıyorum bereni de arada çekerek @Bully ve @sokak sanati na nanik diyorum haftaya görüşmek üzere @vadikızı @Forumdash @eskici @denizz19 @Harunnn60 @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 52321
Sen şuna gevezelik yapmaktan yarışma aklıma bile gelmedi desene.Normal konuyu ayni anda 14 üye görüntülemiyor
bu beni elemeye çalışır bu niye sunuyorkiSen şuna gevezelik yapmaktan yarışma aklıma bile gelmedi desene.
la poyraza nolmuş 😱Sen şuna gevezelik yapmaktan yarışma aklıma bile gelmedi desene.
o neki ? ben pek bilmiyorum yarismalari ve yazdigim konulari zor bulma gibi bir yetenegimde var izledigim konulardanmi ulasiyorum?hazir herkes buradayyken yildizlar yarisiyor final oylarinizi gönderin finale marul kafa denizle çikinella çiğdem kaldi