Adalet Peşinde 10.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,382
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Adalet Peşinde 10.Bölüm
Fıratın yazgısının çekimi sırasında taksimde polis savcılıklık emriyle arama izni vardı Deniz ve arkadaşları sette polis baskınına uğrar fetocu diye tutuklanırlar Yıldırım başkomiser tarafından gaz maskesi limon aslında hedefinde dizinin yayınlandığı kanal da vardır ama ortalık fena karışır okulun uzaya uçması felaket sonuç doğurur
Ceren komiser ölen annesini ziyarete gidiyor ama bunun sebebi bir cinayet annesinden bunu öğrenir ve dosyanın peşine düşer o erken doğumun sebebi bombalı saldırı bakkala okulun uzaya uçması ve zathura gibi
Ekmek dolabına konulan bomba başak geçerken bomba patlar ve
Bazı Üniversitelerden canlı bomba var vampirli bomba ve cezaevindede çıkan vampirlerin korkusunda polis korkudan ceza evinde katliam yapar bu biruyuşturucunun etkisidir ceza evlerinde katliam olur bir köpek ceza evinde vurulur Asude halanın oğlu babasının intikamını sormak için
Darbeci askerlerle birlik olup f16 kaçırır ilk hedefleri özel bir ilk okul ve nişantaşı
Bu adamlar darbeyi engelledi şimdi intikam vakti devletimizi elimizden aldılar rövanş vakti Nişantaşında f16lar emniyet basılır
Ceren komiser yok artık f16 bunlar
Bazuka tank herşey var
O zaman bu kalkışma
Mit ve ekibi katliama uğramışlar polis tarafından vampirmi
Yok artık bir vampirimiz eksik bu o uyuşturucunun etkisi
Eda peri bu darbe girişimi
Ya yinemi
Betüş beceremicekler yine yenilenicekler bir sevr planı daha
Ben barış Başkomiser geri çekilin yoksa müdahale edicez çatışma çıkar barış Başkomiser ve ekibi ve halk ateşlerin arasında kalır ve bombaların
Uzayda okul patlar hepsi uzay boşluğuna düşerler
10.Bölümün sonu
@Çiğdem- @emree-29 @beyazsoy @EFE UYSAL @Yiğitt @xemrexxx @sürgünüm @MayısKralı

Son düzenleme:
Güzel olmuş vampirler darbe yapsaydi daha orijinal olurdu))

Halk vampiri nasıl yencek perinin oğlu yapıyor o bir Albay yani ama pensilvanyaya çalışıyor
Biraz hayal dunyani kulan zaten normal hayatta darbe oldu şimdi vampirler yada cinler darbe yapsın . Pensilvanyadaki cinlere ve mezardan kaldırımlarına sözü gecen bir deccal olsun Türkiyeyi ele geçirmeye çalışsin işte . Bizde bu macerayı izleyelim

Biraz hayal dunyani kulan zaten normal hayatta darbe oldu şimdi vampirler yada cinler darbe yapsın . Pensilvanyadaki cinlere ve mezardan kaldırımlarına sözü gecen bir deccal olsun Türkiyeyi ele geçirmeye çalışsin işte . Bizde bu macerayı izleyelim
Zaten bu vampir uyuşturucu etkisinde görünen hayal

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım orayi ben sen farklı bir şey yaz istedim
Onu yazdım 2013 te Peri ordusu kuran Pakize Türk çocuklarıyla darbe yapmayı planladığı dini kullanarak ama polat şaşmaz kızdı Maskeli fedaide kızdı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@eskici
@MayısKralı

Son düzenleme: