Kırgın Çiçekler 54.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
ATV ekranlarının severek izlenen, başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan ve Gökçe Alyıldız gibi isimlerin paylaştığı fenomen dizi Kırgın Çiçekler'in 54.bölüm fragmanı dün gece yayınlandı.

Heyecanın bir saniye bile kesilmeyeceği 54.Bölüm de oldukça iddialı sahnelerle geliyor.

İşte o fragman...

@-KADİR- @Çiğdem- @HachiKo @vadikızı @DarkLeqenD @Billy Kane @Yiğitt @MayısKralı

Bıraktığın yerden bize geri dönmeni bekliyoruz :A
Bu bölümü izlerim gibi eğer üşenmezsem. :A Çoğu diziye hep izlerim diyorum sonra üşengeçliğim tutuyor mesela Kaçın Kurası'nı izlicektim vazgeçtim. :A İçerde'yi netten izliyorum zaten haftaya bakalım izlerim umarım. :D

Uçurum sever biri olarak alırım bi yorumunu @mrt-06 :A
Uçurum sahnesini böyle bir ortamda çektikleri ne kadar da belli. :A

resimc-2.jpg

Aaaa aaaaaa aaaaa aaaaaaa düşüyorrruuuummmm yeşil bir zemine. :) Bu kadar kötü bir animasyon ve gerçekçilikten uzak bir uçurum sahnesi görmedim...

Uçurum sahnesini böyle bir ortamda çektikleri ne kadar da belli. :A

resimc-2.jpg

Aaaa aaaaaa aaaaa aaaaaaa düşüyorrruuuummmm yeşil bir zemine. :) Bu kadar kötü bir animasyon ve gerçekçilikten uzak bir uçurum sahnesi görmedim...
Ben beğenirsin diye düşündüm o zaman @denizz19 u salıyorum üstüne ve kaçıyorum. :A

Yalnız bu deyim ile dizinin arasındaki muhteşem uyumu fark ettin mi? "Her horoz kendi çöplüğünde öter." :A

Deniz gelince beni öldürecek ben kaçıyorum. :v0:
Oha hem denize horoz dedin (ki saçlarından ötürü uygun bi yakıştırma 😛 ) hem dizisine çöp dedin bu sefer forum halkı bile kurtamaz seni elinden. :A

Hayır ne bekliyorsun gerçekten mi uçurumdan düşsün adamlar. .ss
Uçurum sahnesi böyle çekilir hakkı budur. :)

fft99_mf5885932.Jpeg

30609083.jpg
20025.jpg

Ama Kırgınlar prodiksyondan kaçmış ucuza getirmek için basit yöntemi kullanmışlar yani yeşil stüdyo çekimi. Çok bariz belli oluyor fragmandan.

_17_img_640_360.jpg