DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,142
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Terbiyesiz .ss hepsi sizin içindiEn Favori Üye, Music Survivor, En Favori Güzel, Yıldızlar Yarışıyor... Daha sayıyım mı?![]()
3.sezonumuz bu cnm hiç kavga gürültü olmadı allah bozmasın inş bir kadının sunuculuğu olan programda kavga çıkaracak kadarda odun değilelr sanırım sırrımız buradaEn Favori Üye, Music Survivor, En Favori Güzel, Yıldızlar Yarışıyor... Daha sayıyım mı?![]()
Karagül izledi 4 sezon normal değil mi her bölüm kavga yaralama bağırışEn Favori Üye, Music Survivor, En Favori Güzel, Yıldızlar Yarışıyor... Daha sayıyım mı?![]()
Ne marketi be indirimden aldım sanki eve getiremeden bozuldu diyor yani sevdiği kişi için söylüyor bunu. :ssDeme zatensana hiç 1 puan vermemiştim düşün ne kadar kötü oldugunu. Tam rezalet bir şarkı. En güzel açıklamayı @soo yapmiş şarkı hakkında. Sözler acayip saçmaydı. Market filan
![]()
Bak bende bıraktiği iz market filan işteNe marketi be indirimden aldım sanki eve getiremeden bozuldu diyor yani sevdiği kişi için söylüyor bunu. :ss
Ara kapandı hatta geçti.@dreamy oyları
11 puan Model
10 puan Ziynet Sali
9 puan Gülşen
8 puan Burcu Güneş
7 puan Gökhan Türkmen
6 puan Ezo
5 puan Ferdi Tayfur
4 puan Sezen Aksu
3 puan Erkin Koray
2 puan Merve Özbey
1 puan Pinhani
Senin varlığından kaynaklı değil benim efendi ve saygın duruşumdan kaynaklı bebeğim.3.sezonumuz bu cnm hiç kavga gürültü olmadı allah bozmasın inş bir kadının sunuculuğu olan programda kavga çıkaracak kadarda odun değilelr sanırım sırrımız burada![]()
@mrt-06 bu keçi kılının ağzına laf verdin .ssKaragül izledi 4 sezon normal değil mi her bölüm kavga yaralama bağırış![]()
Ya abla sende kulak falan yok.
Sıla'nın en güzel seçilmesi ben ve @Bully'e gibi bir katkı sağladı. .ssTerbiyesiz .ss hepsi sizin içindi![]()
Ben bir tane kavga çıkarttıracağım zemin hazırlıyorum az kaldı.3.sezonumuz bu cnm hiç kavga gürültü olmadı allah bozmasın inş bir kadının sunuculuğu olan programda kavga çıkaracak kadarda odun değilelr sanırım sırrımız burada![]()
Ama ona kalırsa benim ruh hastası olmam lazım Küçük Gelin'e kadar izledim.Karagül izledi 4 sezon normal değil mi her bölüm kavga yaralama bağırış![]()
afferim hepte öyle olun işteSenin varlığından kaynaklı değil benim efendi ve saygın duruşumdan kaynaklı bebeğim.
@mrt-06 bu keçi kılının ağzına laf verdin .ss
Ahahatamam ablam bende kulak yok ben müzikten anlamıyorumzevkim bu
Biliy keyncim güzel konuşmuş ablatamam ablam bende kulak yok ben müzikten anlamıyorumzevkim bu