Benim Albümüm 3.Sezon / 4.Hafta Sonuçları

En Favori Üye, Music Survivor, En Favori Güzel, Yıldızlar Yarışıyor... Daha sayıyım mı? :A
3.sezonumuz bu cnm hiç kavga gürültü olmadı allah bozmasın inş bir kadının sunuculuğu olan programda kavga çıkaracak kadarda odun değilelr sanırım sırrımız burada :A

Deme zaten :T: sana hiç 1 puan vermemiştim düşün ne kadar kötü oldugunu. Tam rezalet bir şarkı. En güzel açıklamayı @soo yapmiş şarkı hakkında. Sözler acayip saçmaydı. Market filan :T:
Ne marketi be indirimden aldım sanki eve getiremeden bozuldu diyor yani sevdiği kişi için söylüyor bunu. :ss

@dreamy oyları
11 puan Model
10 puan Ziynet Sali
9 puan Gülşen
8 puan Burcu Güneş
7 puan Gökhan Türkmen
6 puan Ezo
5 puan Ferdi Tayfur
4 puan Sezen Aksu
3 puan Erkin Koray
2 puan Merve Özbey
1 puan Pinhani

3.sezonumuz bu cnm hiç kavga gürültü olmadı allah bozmasın inş bir kadının sunuculuğu olan programda kavga çıkaracak kadarda odun değilelr sanırım sırrımız burada :A
Senin varlığından kaynaklı değil benim efendi ve saygın duruşumdan kaynaklı bebeğim.

Karagül izledi 4 sezon normal değil mi her bölüm kavga yaralama bağırış :A
@mrt-06 bu keçi kılının ağzına laf verdin .ss

Terbiyesiz .ss hepsi sizin içindi :A
Sıla'nın en güzel seçilmesi ben ve @Bully'e gibi bir katkı sağladı. .ss

Ben bir tane kavga çıkarttıracağım zemin hazırlıyorum az kaldı. :A @OzaN ile @denizz19 kavga edecekler. :A

Karagül izledi 4 sezon normal değil mi her bölüm kavga yaralama bağırış :A
Ama ona kalırsa benim ruh hastası olmam lazım Küçük Gelin'e kadar izledim. :A

Ben bir tane çıkarttıracağım zemin hazırlıyorum az kaldı. :A @OzaN ile @denizz19 kavga edecekler. :A

inş seni dövmezler cnm :A :A :A

Ben bir tane kavga çıkarttıracağım zemin hazırlıyorum az kaldı. :A @OzaN ile @denizz19 kavga edecekler. :A

Değil misin bence pompy sensin her bölüm patlatiyon:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking