valla çok eğleniyorum benn karamsar olmucam artık size söz
ay az önce bonişini saçından asma akrarı çıktığında oda bir kılıç almış bağırıyorduSen eğlen de abla gerisi önemli değil karamsar hallerin hiç çekilmiyor
İtaat yönüm burada ağır bastı.başkan > kendi çıkarlarım.La daha bugün bana yalakalık yapıyordun ne çabuk yön değiştirdin. ss
Efendim kayıt ederim etmesine de benim şu başkan yardımcılığı işi ne olacak.başkanım ben hemde jüri. kes ulan dediğimde değilde hamidiye deyince herkes susar.
başkan espri yaptı @DarkLeqenD bunu tarihe kayıt et
ay az önce bonişini saçından asma akrarı çıktığında oda bir kılıç almış bağırıyordu
Haddini bil bakayım sen emekli parçası.onun rengini bir haraket ile morartırım. ama hurremlik yapma sende. rakip gördün hemen şikayet. pis yılan..
La çok hastayım derbide de bağırdım baya sesim çıkmıyor şu an, kimseyle uğraşacak halim yok şu an. ss
onlar sıkıcı biz eğlenceliyiz ayrıca senle biz ertuğrulcular orlak burtdayız bak ksöemcilere karsı@Çiğdem- yerli dizilerden daha uzun sürüyosun.
Teşekkür ederim abla sütüme bal karıştırırım yatmadan merak etme.oyy kıyamam ben sanaa çok geçmiş olsunn hemen ballı süt iç boğazına iyi gelir
tamam mı
O emekli parçası değil , o bir başkan <3.Haddini bil bakayım sen emekli parçası.
Teşekkür ederim abla sütüme bal karıştırırım yatmadan merak etme.