Tamam işte as juri üyesiyle aynı puan veriyoruz, hak edene neyse onu veriyoruz Kimse isyaaaeeeen edemez Hele bana kurulan komplodan sonra susup otursunlarerkin ilk 2 haftaya göre düşüktü napayım cnm @Tolstoyevski dünden beridir davullarını topluyor mesala
2 albümdür bana oynuyorsun sende@sokak sanati nin oyuncu zevkinden daha kötü bişi olamaz diyordum müzik zevki daha beter çıktı @Forumdash thanks bebişim @mrt-06 zaten total candır
Murat Boz oy kullanmadığı için büyük ihtimalle elenecek ne kadar üzücü.1.Puan Durumu
1 Sezen Aksu 58
2 Burcu Güneş 56
3 Gökhan Türkmen 52
4 Ferdi Tayfur 52
5 Model 51
6 Merve Özbey 51
7 Ziynet Sali 50
8 Gülşen 48
9 Ezo 38
10 Erkin Koray 37
11 Murat Boz 36
12 Pihanni 35
Artık haddini aşıyosun bence daha fazla ileri gitme.@vadikızı yine berbat oyların. Nerenle dinliyorsun sen şarkı anlamıyorum ki. Ama kulak değil o kesin.
Niye affına sıgınıyorsun@Tolstoyevski bu kadar yüksek puan beklemiyordum en büyük şaşkınlığı senin oyun yarattı ama ben sana bu hafta biraz düşük verdim affına sığınarak ilk 2 hafta iyiydim ona say
@Bully oyları
11 Puan: Ferdi Tayfur
10 Puan: Model
9 Puan: Burcu Güneş
8 Puan: Pinhani
7 Puan: Ziynet Sali
6 Puan: Gülşen
5 Puan: Merve Özbey
4 Puan: Ezo
3 Puan: Murat Boz
2 Puan: Sezen Aksu
1 Puan: Erkin Koray
O benim bileceğim iş.Niye affına sıgınıyorsun
O sana yuksek verdi diye sen de ona yuksek vermek zorunda değilsin Mesela bana 1 verdi ben hep yüksek verdim
bu zevksizlikle @Çiğdem- le ikisi forumda kalıcak .ss başımızı ağrıtacaklar tüm gün dedikodu yaparak .ssBu ne kardeşim deliricem aldığım puanlara bak
@Forumdash sağol idare eder
@vadikızı kusura bakma ama sende müzik zevki pek yok