bölümü birazdan okurum
bölümü birazdan okurum
300 kesmez biziAynen 300 mesaj ilk etapta iyidir
Aynen bu bölümü total yaptım sezon finalinde de totale bağlayacağız![]()
BEN SANA DEMİŞTİM DENİZ OYALAR DİYEİyi o zaman bu hafta reyting rekoru kirmamiz lazim![]()
Yok oyalamayacak senin diziyi de okuyacam zaten bunu da okumadim dahaBEN SANA DEMİŞTİM DENİZ OYALAR DİYE
eskicinin yaptığını bir destere yapıyor ama o gelmeden eski mesaj sayısına dönmez benim senaryom 2 lerde bide harun ama nerde belli değilsen yoksunki dizide![]()
nerde varsın be başka karkter varda benmi bilmiyorumHayir varim![]()
Sen Yusuf'un kim oldugunu düsünüyorsunnerde varsın be başka karkter varda benmi bilmiyorum![]()
hyal ürünü sandım ben onu senmisin 😕😕😕Sen Yusuf'un kim oldugunu düsünüyorsun![]()
Benim tabi dizide hayal ürünü karakter yok ki zatenhyal ürünü sandım ben onu senmisin 😕😕😕
Yoo özel anlamı yok öylesine hadi yorumlaşalımNeden 303 özel bir anlami mi var![]()
Neymiş o gafil avlandığım noktaBölüm fena olmamış diğerlerine göre kısaydı. Ama en dikkat çekici noktası Aşkın Peşinden'de dalga geçtiğin şeyi yapmış olman yani gafil avlandın. Yine de eline sağlık.@denizz19
Bu bölüm şu aşk üçgenini bi çözelim dedik sana da sıra gelecekBu ne biçim bölüm ben yokum.ss @denizz19
Öff ne safsın yahuhyal ürünü sandım ben onu senmisin 😕😕😕
o çocuğun ismini çoğumuz bilmiyoruz nerden bileyim yusuf olduğunuYoo özel anlamı yok öylesine hadi yorumlaşalım
Neymiş o gafil avlandığım nokta
Bu bölüm şu aşk üçgenini bi çözelim dedik sana da sıra gelecek
Öff ne safsın yahu![]()
Basladik zaten senin icin @Çiğdem- le sohbet ediyorum iki saattirYoo özel anlamı yok öylesine hadi yorumlaşalım
Neymiş o gafil avlandığım nokta
Bu bölüm şu aşk üçgenini bi çözelim dedik sana da sıra gelecek
Öff ne safsın yahu![]()
O cocuk mu olduk simdideo çocuğun ismini çoğumuz bilmiyoruz nerden bileyim yusuf olduğunu![]()